Riper Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 Tak cca za tři týdny valíme do Chorvatska-Živogošče. 2Devils beru spíš kuny,eura jen na tankování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 Jestli můžu poradit tak všude kde to jde je lepší platit kartou a na mýtnicích obzvlášt nejsou tam většinou takové kolony jako při platbě cash.Mámkartu do spořky a výběr z bankomatu erste bank je jich tam hafo-poplatek 6kč. Moje malá příhoda na slovinsku: ať se můžete vyvarovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 He he ja jsem jel s baseballovkou v kufru a ze nemam vestu jsem zjistil az v Bulharsku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Tak to je štístko Nebo já měl smůlu...těžko říct každopádně by mě nenapadlo,že teleskopický obušek je "někde" brán jako zbraň a bude mě to stát 350€. Čím více lidí toto bude vědět tak tím míň vyberou na pokutách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 To samí je i v Německu, tam nesmíš mít ani nožík větší jak 8cm a třeba vystřelovací vubec a dost to tam řešej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 To samí je i v Německu, tam nesmíš mít ani nožík větší jak 8cm a třeba vystřelovací vubec a dost to tam řešej. zdravím,to by mě zajímalo,čím manželky policajtů doma krájí,určitě to nepižlají 8 cm nožíkem.Když jedu na dovču a mám kuchyňské vybavení,tak tam určitě budu mít nůž delší.Teď jsem se vrátil z dovčy,a kdyby na mě s tímhle vyrukovali,asi by mě zavřeli,jak bych se vytočil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 jo a ještě k cestě:protože bohužel nemám klimu,naučil jsem se každé 2 hodiny dát pauzu a namočit hlavu,fakt to moc pomáhá,dělám to i v praze když jezdím služebně sem tam,ono najezdit po Praze 100 kilásků dá někdy zabrat .Takže se to hodí i na vedra v Chorvatsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Tak dovča je už zamnou, najeto cca 2000km, bez poruchy a hlavně bez nehody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Před týdnem Pula Kamenjak a ještě asi zajedu do Dubrovníku .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 tak uz som doma z dovolenky cesta v pohode az na dve zapchy jedna v slovinsku a druha v rakusku... trasa svk-chorvatsko chovatsko-nemecko nemecko-tirolske alpy a domov 3050km spotreba 4,7litra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Ahoj, co takhle znovu otevrit tema "Dovolena autem" tentokrat pro rok 2011 :-) Taky se chystam, bude to moje prvni dovolena autem k mori (kdy jsem jako ridic) a tak jsem si asi vybral Chorvatsko. Jde mi o dobre a levne cesty, aby po ceste a v dane zemi bylo LPG a levne ubytovani, tak poradte. Zajimaly by mne jednotlive destinace, jak resite ubytovani, jestli az na miste nebo predem, kolik kde co stoji, nejake dalsi postrehy, co vzit s sebou atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 vidím, že se furt ostýcháš založit téma pro rok 2011, tak můžeš tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.