Host aka Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Tak jsem ke svému zděšení zjistil, že mi začíná reznout taková ta kovová příčka, která je v zadních dveřích mezi stahovatelným a tím menším trojúhelníkovým okýnkem. Setkal jste se stím někdo? Dá se to vyměnit jako samostatný díl? Asi ne, co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Hehe, tak si odpovím sám, doufám, že to bude tohle - lišta vodící 1U4 839 409 A. Snad to půjde jednoduše vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Neměj strach, vydělat jde celkem snadno. Demontuješ tapec, vysmekneš těsnící gumu okna. Zespodu rámu povolíš šroubek a zvýtězils. Myslím si, že to můžeš vybrousit a znova nalakovat aniž bys to musel měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Tohle rezene každýmu, co jsem viděl. Asi bych to neřešil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Tohle rezene každýmu, co jsem viděl.Asi bych to neřešil.... Mne neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 no kdo byl v mimoni tk viděl kde to rezne mě kolem víčka u nádrže...nejdřív loni bublinky a letos už to začalo kvézt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hemzik Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Tak tu rez kolem víčka nádrže jsem řešil před rokem na záruku. Měnili celý zadní blatník. Jen musíš mít v pořádku servisní knížku. Jo a taky jsem si pak sehnal plastové podběhy na zadní kola. Předtím tam nebyly. Cena fakturovaná servisem škodovce byla něco přes 14.000.- hemzik 1.8 20V, MR98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Tak tu rez kolem víčka nádrže jsem řešil před rokem na záruku. Měnili celý zadní blatník. Jen musíš mít v pořádku servisní knížku. Jo a taky jsem si pak sehnal plastové podběhy na zadní kola. Předtím tam nebyly. Cena fakturovaná servisem škodovce byla něco přes 14.000.-hemzik 1.8 20V, MR98 hmm tak to bohužel mám(, ale poslední údaje jsou u první majitelky) bo auto jsme kupoval od šváry a už on byl druhý majitel a nejezdil k autorizovanému servisu bo jeho kámoš v něm dělal a tak mu to dělal doma sám, aby se za to nemuselo platit to je zajímavý, že to uznali no holt se to musí vyřešit jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 me ta pricka taky rezne...ale neresim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 mě to také rezlo dal jsem nové a klidek.....jediné misto co rezne nastěstí to neni pevnou součástí káry..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.