Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Co na vaseho Yetika reaguji sousedi?

Nevim kde ho mam parkovat. Nerad bych ho nasel poskrabanyho. Ne vsichni tu maji auto a kdyz tak staryho pasata. A to ve dvore mame zastavarnu a sekac. Kdybych privez novou Q7 tak se nediv, ze to bud sousedy zrat. Ale ze jim bude lezet skodovka v zaldku, to me nenapadlo.

Taky jsem měl strach, parkuji na velkém sídlišti a je to nový model, moc jich není, ale klepu, zatím nic :palec2:

Proč zakládáš 2 stejné témata? A rada? Viděl jsi Vrchni prchni? Kup si hadráka a budeš mít klid před sousedy. ;) Ikdyž dnes by ti i jeho záviděli lol

• Autor

Asi je drazdi, ze mame 2 auta. Fabii jsem chtel dat protiuctem, ale velky technicak dostanu az za mesic. Takze nez ji budu moc nabidnout k prodeji, budu je tu drazdit.

• Autor

Proč zakládáš 2 stejné témata? A rada? Viděl jsi Vrchni prchni? Kup si hadráka a budeš mít klid před sousedy. ;) Ikdyž dnes by ti i jeho záviděli lol

Asi jsem si nevsiml, ze tu je stejne tema. A to tu ted prochazim casto.

Tys založil 2x stejné téma, jedno jsem ti smáz :)

• Autor

Fakt? Tyjo, mozna je to tim, ze to pisu z mobilu. A obcas se to sekne.

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• Autor

Tak me vcera malem urvali zrcatko na druhym aute. Ato je mame ve dvore. Uz aby jsme ho prodali. Lidska zavist je desna. A to zavidi i ti co to nemaj zapotrebi.

Pořiď si garáž, to je asi jediná rada pro tebe..

Já osobně počítám s tím, že kdokoliv a kdekoliv mi auto v mé nepřítomnosti může ať už úmyslně či neúmyslně nějakým způsobem poškodit. Sousedy neřeším, je mi jedno co si kdo myslí a hlavně s tím nic neuděláš...

• Autor

Toje fakt. Jo garaz, no to by bodlo. Ale musim rict, ze me to prekvapilo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.