Publikováno Květen 19, 201015 r Co na vaseho Yetika reaguji sousedi? Nevim kde ho mam parkovat. Nerad bych ho nasel poskrabanyho. Ne vsichni tu maji auto a kdyz tak staryho pasata. A to ve dvore mame zastavarnu a sekac. Kdybych privez novou Q7 tak se nediv, ze to bud sousedy zrat. Ale ze jim bude lezet skodovka v zaldku, to me nenapadlo.
Květen 19, 201015 r Taky jsem měl strach, parkuji na velkém sídlišti a je to nový model, moc jich není, ale klepu, zatím nic
Květen 19, 201015 r Proč zakládáš 2 stejné témata? A rada? Viděl jsi Vrchni prchni? Kup si hadráka a budeš mít klid před sousedy. Ikdyž dnes by ti i jeho záviděli
Květen 19, 201015 r Autor Asi je drazdi, ze mame 2 auta. Fabii jsem chtel dat protiuctem, ale velky technicak dostanu az za mesic. Takze nez ji budu moc nabidnout k prodeji, budu je tu drazdit.
Květen 19, 201015 r Autor Proč zakládáš 2 stejné témata? A rada? Viděl jsi Vrchni prchni? Kup si hadráka a budeš mít klid před sousedy. Ikdyž dnes by ti i jeho záviděli Asi jsem si nevsiml, ze tu je stejne tema. A to tu ted prochazim casto.
Květen 19, 201015 r Autor Fakt? Tyjo, mozna je to tim, ze to pisu z mobilu. A obcas se to sekne. Upraveno Květen 21, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Květen 25, 201015 r Autor Tak me vcera malem urvali zrcatko na druhym aute. Ato je mame ve dvore. Uz aby jsme ho prodali. Lidska zavist je desna. A to zavidi i ti co to nemaj zapotrebi.
Květen 25, 201015 r Pořiď si garáž, to je asi jediná rada pro tebe.. Já osobně počítám s tím, že kdokoliv a kdekoliv mi auto v mé nepřítomnosti může ať už úmyslně či neúmyslně nějakým způsobem poškodit. Sousedy neřeším, je mi jedno co si kdo myslí a hlavně s tím nic neuděláš...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.