zzdeny Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Co na vaseho Yetika reaguji sousedi? Nevim kde ho mam parkovat. Nerad bych ho nasel poskrabanyho. Ne vsichni tu maji auto a kdyz tak staryho pasata. A to ve dvore mame zastavarnu a sekac. Kdybych privez novou Q7 tak se nediv, ze to bud sousedy zrat. Ale ze jim bude lezet skodovka v zaldku, to me nenapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Taky jsem měl strach, parkuji na velkém sídlišti a je to nový model, moc jich není, ale klepu, zatím nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Proč zakládáš 2 stejné témata? A rada? Viděl jsi Vrchni prchni? Kup si hadráka a budeš mít klid před sousedy. Ikdyž dnes by ti i jeho záviděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Asi je drazdi, ze mame 2 auta. Fabii jsem chtel dat protiuctem, ale velky technicak dostanu az za mesic. Takze nez ji budu moc nabidnout k prodeji, budu je tu drazdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Proč zakládáš 2 stejné témata? A rada? Viděl jsi Vrchni prchni? Kup si hadráka a budeš mít klid před sousedy. Ikdyž dnes by ti i jeho záviděli Asi jsem si nevsiml, ze tu je stejne tema. A to tu ted prochazim casto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Tys založil 2x stejné téma, jedno jsem ti smáz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 (editace) Fakt? Tyjo, mozna je to tim, ze to pisu z mobilu. A obcas se to sekne. Editováno: 21. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Tak me vcera malem urvali zrcatko na druhym aute. Ato je mame ve dvore. Uz aby jsme ho prodali. Lidska zavist je desna. A to zavidi i ti co to nemaj zapotrebi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkubik Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Pořiď si garáž, to je asi jediná rada pro tebe.. Já osobně počítám s tím, že kdokoliv a kdekoliv mi auto v mé nepřítomnosti může ať už úmyslně či neúmyslně nějakým způsobem poškodit. Sousedy neřeším, je mi jedno co si kdo myslí a hlavně s tím nic neuděláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Toje fakt. Jo garaz, no to by bodlo. Ale musim rict, ze me to prekvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.