mrkrygl Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 dobrý den,může mi někdo poradit jak šetrně odstranit barvu z laku a plastové lišty na předním nárazníku?Přestříkával jsem sprejem nenalakované místo a při stříkání sem si nechtěně nabarvil aj lištu a kousek nárazníku,je to sice stejná barva ale de to poznat že to neni tam kde má být.Děkuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 dobrý den,může mi někdo poradit jak šetrně odstranit barvu z laku a plastové lišty na předním nárazníku?Přestříkával jsem sprejem nenalakované místo a při stříkání sem si nechtěně nabarvil aj lištu a kousek nárazníku,je to sice stejná barva ale de to poznat že to neni tam kde má být.Děkuju za rady asi bych ty místa vzal leštící a brusnou pastou Tempo (v tubě, cena cca 80,-Kč).Jde samozřejmě o to jak velká ta vrstva je. Jako original lak to držet nebude a mohlo by to jít dolů aniž bys poškodil ten origo lak co je pod tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.