mike88 Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 nejdou otevřít ani z venku,ani zevnitř,ani centrálem,,,nemáte s tím někdo prosím zkušenost? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 může být vyskočené táhlo a nebo horší varianta prasklé lanko popřípadě prasklý nějaký plast v zámku.Takže rozeber tapec a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flinch Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 asi mám uplně stejný problém, můžu vědět zdali a jak jsi to vyřešil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike88 Vloženo 23. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 (editace) :-))))násilím:-),,,objednal jsem nový zámek,rozdělal tapec i celou vnitřní mechaniku a Velikým šrubovákem rozsekal celý starý zámek.pak teprve dveře povolily....velice záživné...dal jsem nový,a už to chodí. Editováno: 16. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike88 Vloženo 23. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 může být vyskočené táhlo a nebo horší varianta prasklé lanko popřípadě prasklý nějaký plast v zámku.Takže rozeber tapec a uvidíš. musel jsem celý zámek rozbit,aby otevřely......ale přesto díky za radu,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Jak se ti podařilo rozdělat tapec zavřených dveří? AFAIK je jeden ze tří šroubů, co drží tapec, zespoda tapecu a u zavřených dveří se k němu není jak dostat kvůli prahu. A bez povolení tohoto šroubu by neměl jít tapec nadzvednout a vycvaknout z držáků pod oknem. Nebo je ten tapec tak pružný, že stačí uvolnit jen ty dva šrouby pod madlem a jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike88 Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 (editace) krátký nádstaveček a golu s torxem a dostaneš se tam,je to kousek od rohu zadního sedáku.je to hra o nervy :-)))ale jde to Editováno: 16. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olej2 Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 mne to tahlo na dverich jde ale jak je to zamcene pres central tak mne to nepusti otevrit dvere predni prave spolujezdcove!!!! Kdyz odemknu auto tak u vsech dveri jde slyset central jak cvakne a u spolujezdcovych dveri je central hluchy jak kdyby byl odpojen?? na foru jsem se docetl ze to muzou byt draty u řj. komfortu ze jsou uhnilé ???už jsem s toho zoufalý diky za pomoc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.