Přejít na obsah

zabouchlé zadní dveře


mike88

Doporučené příspěvky

:-))))násilím:-),,,objednal jsem nový zámek,rozdělal tapec i celou vnitřní mechaniku a Velikým šrubovákem rozsekal celý starý zámek.pak teprve dveře povolily....velice záživné...dal jsem nový,a už to chodí.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se ti podařilo rozdělat tapec zavřených dveří? AFAIK je jeden ze tří šroubů, co drží tapec, zespoda tapecu a u zavřených dveří se k němu není jak dostat kvůli prahu. A bez povolení tohoto šroubu by neměl jít tapec nadzvednout a vycvaknout z držáků pod oknem. Nebo je ten tapec tak pružný, že stačí uvolnit jen ty dva šrouby pod madlem a jde to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne to tahlo na dverich jde ale jak je to zamcene pres central tak mne to nepusti otevrit dvere predni prave spolujezdcove!!!! Kdyz odemknu auto tak u vsech

dveri jde slyset central jak cvakne a u spolujezdcovych dveri je central hluchy jak kdyby byl odpojen?? na foru jsem se docetl ze to muzou byt draty u řj. komfortu ze jsou uhnilé ???už jsem s toho zoufalý diky za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...