karlos.mb Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Pochopil jsem správně, že se nedá nastavit náhodné přehrávání na celé CD ale pouze na aktuální složku? Jak psal Pajdo, měla by ta funkce brát z celého CD, ale z vlastní zkušenosti se mi ta funkce moc zrovna nelíbí. Na CD mám momentálně jen 53 písniček a cestou do práce se mi často opakuje sotva 1/2, tak jezdím bez funkce. Ale za chvíli už SWINGáč půjde ven, tak bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Zdary, mate nekdo na SWINGU tohle? http://www.stualarm.cz/produkt/55usbvw009-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-most/aux-vstup/?forumrecache=1&showth=3806#thread3862 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 je pravda, ze to je hned vedle ukazatele venkovni teploty.. ale proc zrovna trojuhelnik?! :-) nicmene je to mozny.. Ty trojuhelniky tam jsou tri...znazornuji sipky a jeden ukazuje rovne-tzn, venovni teplota, dalsi ukazuje doprava-tzn teplota u spolujezdce, a dalsi ukazule doleva - tzn. teplota u ridice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anarkii Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Fungují vám ve Swingu CD-RW ? Nechce mi to načíst, přitom když vypálím ty samé MP3 na klasické CD-R, tak jsou přehrány bezproblémů. Napadá mně, jestli nemůže být nějaký problém s formátováním toho CD-RW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wranad Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Ahoj, mám Oktávku II, rok výroby 2011, autorádio Swing. Nevíte někdo, jestli by tenhle adapter u mě fungoval? http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-BT-USB-SD-HC-MP3-CD-Changer-AUX-In-Adapter-Skoda-Octavia-II-2-1Z-/200855961952?pt=Car_Audio_Video&hash=item2ec3f2c160&vxp=mtr Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Tento music changer (taky Yatour, jen jsem nepriplacel za Bluetooth) jsem daval do auta 2 tydny zpet a vse probehlo bez problemu. Kvalita zvuku mi prijde stejna jako z CD, takze parada. Nevidim v nicem problem a za me doporucuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Ahoj, mám dotaz: lze nějak poznat modelový rok, příp. rok výroby Swingu? Chci si dokoupit určitý typ aux modulu, který je ovšem vázán na rok výroby do 2010. dííky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Ahoj mam jednoduchou otázku. V octavii II MR08 jsem měl Columbuse (ne z vyroby). Bohužel už je pryč a shanim nahradu. Nemužu sehnat Bolero, tak sem se rozhodl pro swinga - dvoutunerovy. Bude Swing hrat čistě - myslim tim přijem pokud zapojim jen jednu antenu? V autě mam totiž po columbusovi dvě připojení FAKRA ale myslim, že jen jedno je FM anténa a druhé je na GPS pro columba. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 těžko říct. já si nedávno dodělal Swinga namísto neorigo jednotunera, a i přes pořízení frekvenční výhybky nejsem s příjmem moc spokojen (ale nemůžu porovnat s orgio montovaným dvoutunerovým swingem). Hlavně co mě zarazilo je, že když mi svítí pouze denní svícení, tak je ten příjem výrazně horší -téměř se to nedá poslouchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcusfabie Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 zdravim borci koupil jsem si do OII autoradio swing vyjmul jsem svoje stare skoda stream a dal tam tohle a najednou po par dnech mi autoradio zacalo vybijet baterku ale ze uplne do mrte.pritom konektory na sebe pasovali vse svitilo klima ukazovala a pri vytahnuti klicku autoradio prestalo hrat.Nevi te nahodou jestli se tam nema upravit nejak kabelaz aby to nedelalo?Jinak radio sem na dva dny vytahl a uz se mi baterka nevybiji takze je urco chyba nekde v kabelech ze radio stale taha proud.DIk za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcusfabie Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 nasel jsem ze potrebuji nejaky gateway. muze mi nekdo poradit co to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Tak jak je to stím vybíjením ? Chci toto radio pořidit do OII 05, to že nebude vidět klima je mi jedno ale ty senzory bych rad, co stojí nová jednotka na které by to šlapalo ? Popř kde sehnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 nutná nová gateway, RJ parkováků, zapojit, přepojit, nakodovat... komplet cca 4000 s montáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 (editace) Kde koupit novou gateway ? A taky jakou ? Tedy označeni apod ? Editováno: 16. Duben 2014, autor: Michal878 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Kdyz si nechá stary climatronic tak me swing nebude zobrazovat teploty, je tak ? Jde mi Oto jestli pak tam nebude svítit error nebo neco takového. Nemáte stim nekdo zkušenost ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Zda se mi to nebo toto radio skoro nesviti ? Ve dne to jde tak tak přečíst, máte to taky tak nebo mam někde chybu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Svítit ani nebude protože mas predface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 (editace) Jaky to ma to vliv ? Resp čím to je ? Editováno: 17. Duben 2014, autor: Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Mám nový poznatek, tohle radio řidí podsvit po CANu že? Tak by mi moh někdo objasnit proč někdy když svití slunce se auto rozzáří že je krásně čitelný a někdy zas ne a nejde skoro přečíst, dodám že mám senzor v zrcátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Poradil by mi ještě někdo co mam dokoupit aby mi přez radio jelo BT AUDIO a Telefoní hovory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert82 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Dobrý den, mám oktávii II po faceliftu r.v. 2010. U rádia Swing mi nejde vložit CD a rádio hlásí CD Error. Nevíte prosím, čím by to mohlo být, případně jak toto řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Robert: Já jsem měl podobný problém na Swing v mé F2. Radio se vyměnilo a to původní muselo dokonce na expertizu. Měl bych dotaz. Pokud má O2FL Bolero ve starším provedení (starší provedení, které pasuje i do F2), je možné jej v Octavii nahradit tímto SWINGem (původně pro F2, mám ho třeba i já v autě)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 v OII má jiný rámeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Právě nad tím přemýšlím, i když jsem si říkal, že by tam i ten Swing z F2 měl pasovat, když má starší Bolero viz příloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Bude pasovat , ramecku je vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.