Publikováno Květen 21, 201015 r Ahoj, je mi jasný, že to není to samý jako origo, ale co poměr cena/výkon? Jsou u toho všechny díly? Máte s ní (popř. s tím typem co to inzeruje - objevuje se na dosti místech)nějaký zkušenosti? Ty prachy jednoho nepoloží, ale zase abych měl loketku na rok, to taky nechci.... Díky moc, mějte se Michal http://inzerat.i-bazar.cz/1380110-nova-loketni-operka-golf-bora-octavia-i/
Květen 21, 201015 r podle fotek bych do ní nešel už jen z toho duvodu že ty šrouby jaký tam jsou na fotce si neumim představit kam bych je dal orignál je uchycenej jinak a líp a seženeš ho po bazarech i za miň
Květen 22, 201015 r Nedoporučuji.Nesedí na šrouby,hliník.odlitek nejhorší kvality.Po měsíčním používání lítá opěrka,jako by nebyla přidělaná.Za tyto peníze moc špatná kvalita.
Květen 22, 201015 r dneska mi přijde za hoďku cca, tak uvidíme. Notobi - šrouby dáš podle obrázku dole - modré šipky. Návod taky pro jistotu přiložen, mělo by to pasovat. Každopádně - dávat za originál opěrku novou cca 5000 Kč je moc, a co kdo prodává, tak je neoriginál v 99% neoriginál.
Květen 22, 201015 r HANYZ:Obcas si treba pozriet aj BAZAR tu na fore. Original nove opierky su tu na predaj za 2500kc komplet. LINK:
Květen 22, 201015 r to HanyZ já vim kam se dávaj šrouby originál loketky i ten návod je na originál, ale na fotce ty neorigo jsou šrouby uplně jiný a tudíž na nic ORIGINÁL JE ORIGINÁL Upraveno Květen 22, 201015 r od notobi
Květen 22, 201015 r jj notobi, origoš je origoš.... dneska jsem montoval napodobeninu za 1500 Kč... šrouby, trojnožka a vše přesně jako u originálu, šrouby pasují přesně atd.. Je samozřejmě možné, že jich dělají více typů a měl jsem štěstí. Ale maximální spokojenost. Foto hodím zítra do svého vlákna - Hanyzova Octavia P.S: notobi přijmi omluvu koukal jsem detailně na ten odkaz výše, a ty šroubky jsou fakt divné. Já měl na přichycení do karoserie 2x 17ku šroub s matkou a jedenkrát ten spešl, který se šroubuje na uchycení ruční brzdy a také 2x imbus na smontování opěrky - tedy dílů, které opěrku drží. Ale jinak to vypadá dobře ty díly (trojnožka apod.), ale podle mě špatné šrouby. Upraveno Květen 22, 201015 r od HanyZ
Květen 23, 201015 r Autor díky moc za názory. přesně toho hliníku se bojim, je tu někdo, kdo ho má už namontovanej dýl? druhá ne nepodstatná věc je, že pokud k tomu chyběj origo šrouby, tak jsem čet, že se sice daj koupit u škodovky, ale někde okolo kila za jeden a to už pomalu ztrácí kouzlo
Květen 23, 201015 r Ahoj Jak jsem už psal.Na hlin.držáku jsem musel upravit díry a to probroušením /nesedí na tunel,tím pádem se zmenší material kolem a teď trnu,zda držák nepraskne.Jinak šrouby jsem měl v balení,takže nic jsem nepořizoval.Jen se bojím,zda loketka vydrží./moc se po ní neválím-myslím tím loketku,jak jinak,že jo?/ Osobně bych příště už šel na vrakáč,nebo prostě origo. Upraveno Květen 10, 201114 r od Wojnar Odstraněná zbytečná citace.
Květen 23, 201015 r mě osobně tedy hlin. držák pasoval naprosto přesně. Upraveno Květen 10, 201114 r od Wojnar Odstraněná zbytečná citace.
Květen 26, 201015 r Čaute škodováci, mám octávu z r.v. 97 a chtel bych se zeptat, jestli origo opěrka: http://forum.skodaho...ifiirooloketky/ by tam pasovala. Bolí mě už ruka, když si ji nemám kam opřít
Květen 10, 201114 r trocha to tu ozivim kupil som origo laktovu opierku, ale bez skrutiek a laveho krytu pantu opierky napisete mi, ze ake skrutky treba a kde by sa dal zohnat ten kryt? diky
Květen 10, 201114 r Date nekdo k dispozici sve postrehy ci zkusenosti s takovou tou nahradou za originalni loketku? Tady v Ove se prodava za 1499 "nahrada" za origo dil, bude to asi takova ta cina o ktere jste se tady bavili, mam do toho jit, nebo to je fakt sunt?
Květen 10, 201114 r trocha to tu ozivim kupil som origo laktovu opierku, ale bez skrutiek a laveho krytu pantu opierky napisete mi, ze ake skrutky treba a kde by sa dal zohnat ten kryt? diky SERVIS SKODA.
Květen 10, 201114 r Date nekdo k dispozici sve postrehy ci zkusenosti s takovou tou nahradou za originalni loketku? Tady v Ove se prodava za 1499 "nahrada" za origo dil, bude to asi takova ta cina o ktere jste se tady bavili, mam do toho jit, nebo to je fakt sunt? Za 2300kc mas komplet original laktovu opierku. link: http://forum.skodahome.cz/topic/105379-loketni-operka-octavia-igolf-ivbora-nova-a-original-2200/page__pid__1496791#entry1496791
Květen 11, 201114 r Dekuji chlape, takze z toho soudim ze je tedy lepe koupit original, dle obrazku to ale vypada stejne jako to co jsem chtel koupit. Doufam ze to tu nikomu nebude vadit, kdyz dam link - http://www.autodilyjimo.cz/loketni-operka-s-octavia-i-vw-golf-iv-bora-syntkuze-cerna-p1995 , tady je verze kozenka maji i latkovou, kterou chci koupit ja, tady jen bylo vice obrazku
Květen 11, 201114 r tu co jsi dával v odkazu na exter. web mám v autě už nějaký ten měsíc a pořád pohoda. A to jsem najel cca 30 000 km s tou opěrkou.
Květen 12, 201114 r jou, diky moc! me se prave zda ze to neni zas az takovy ten sunt, uchyceni vypada ok a defacto se to montuje stejne jak ta originalni a preci jen je v tom rozdil 700 ... Jeste jednou diky za info, pujdu do te neorigo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.