Přejít na obsah

Replika origo loketní opěrky


micho123

Doporučené příspěvky

Ahoj, je mi jasný, že to není to samý jako origo, ale co poměr cena/výkon? Jsou u toho všechny díly? Máte s ní (popř. s tím typem co to inzeruje - objevuje se na dosti místech)nějaký zkušenosti? Ty prachy jednoho nepoloží, ale zase abych měl loketku na rok, to taky nechci.... Díky moc, mějte se Michal

http://inzerat.i-bazar.cz/1380110-nova-loketni-operka-golf-bora-octavia-i/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska mi přijde za hoďku cca, tak uvidíme.

Notobi - šrouby dáš podle obrázku dole - modré šipky.

Návod taky pro jistotu přiložen, mělo by to pasovat.

Každopádně - dávat za originál opěrku novou cca 5000 Kč je moc, a co kdo prodává, tak je neoriginál v 99% neoriginál.

post-34550-12745286566181_thumb.jpg

post-34550-12745286995663_thumb.jpg

post-34550-12745287045281_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj notobi, origoš je origoš....

dneska jsem montoval napodobeninu za 1500 Kč... šrouby, trojnožka a vše přesně jako u originálu, šrouby pasují přesně atd.. Je samozřejmě možné, že jich dělají více typů a měl jsem štěstí. Ale maximální spokojenost. Foto hodím zítra do svého vlákna - Hanyzova Octavia :)

P.S: notobi přijmi omluvu :) koukal jsem detailně na ten odkaz výše, a ty šroubky jsou fakt divné. Já měl na přichycení do karoserie 2x 17ku šroub s matkou a jedenkrát ten spešl, který se šroubuje na uchycení ruční brzdy a také 2x imbus na smontování opěrky - tedy dílů, které opěrku drží. Ale jinak to vypadá dobře ty díly (trojnožka apod.), ale podle mě špatné šrouby.

Editováno: , autor: HanyZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky moc za názory. přesně toho hliníku se bojim, je tu někdo, kdo ho má už namontovanej dýl? druhá ne nepodstatná věc je, že pokud k tomu chyběj origo šrouby, tak jsem čet, že se sice daj koupit u škodovky, ale někde okolo kila za jeden a to už pomalu ztrácí kouzlo :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj

Jak jsem už psal.Na hlin.držáku jsem musel upravit díry a to probroušením /nesedí na tunel,tím pádem se zmenší material kolem a teď trnu,zda držák nepraskne.Jinak šrouby jsem měl v balení,takže nic jsem nepořizoval.Jen se bojím,zda loketka vydrží./moc se po ní neválím-myslím tím loketku,jak jinak,že jo?/ Osobně bych příště už šel na vrakáč,nebo prostě origo. :palec2:

Editováno: , autor: Wojnar
Odstraněná zbytečná citace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Date nekdo k dispozici sve postrehy ci zkusenosti s takovou tou nahradou za originalni loketku? Tady v Ove se prodava za 1499 "nahrada" za origo dil, bude to asi takova ta cina o ktere jste se tady bavili, mam do toho jit, nebo to je fakt sunt?

Za 2300kc mas komplet original laktovu opierku.

link: http://forum.skodahome.cz/topic/105379-loketni-operka-octavia-igolf-ivbora-nova-a-original-2200/page__pid__1496791#entry1496791 ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji chlape, takze z toho soudim ze je tedy lepe koupit original, dle obrazku to ale vypada stejne jako to co jsem chtel koupit. Doufam ze to tu nikomu nebude vadit, kdyz dam link - http://www.autodilyjimo.cz/loketni-operka-s-octavia-i-vw-golf-iv-bora-syntkuze-cerna-p1995 , tady je verze kozenka maji i latkovou, kterou chci koupit ja, tady jen bylo vice obrazku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...