Michael99 Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Zdravíčko, mám Octavii I RS, kterou jsem již koupil se zaslepenýma zámkama....bohužel po výměně baterie v jednom z dálkových ovládání toto ovládání nefunguje a já nevám jak ho s autem spárovat....zjišťoval jsem to a prý se to dělá přes zámek..Nevíte prosím jestli lze odstranit záslepku ze zámků a případně jakým způsobem? Za tipy předem děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 (editace) to víš že se to dá.z boku dveří v urovni kliky máš gumove zaslepky a pod něma šrouby na totx.některe mají dva já mam jeden.tady nějaká foto ukazka www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/Mikrospinac-zamku.htm Editováno: 22. Květen 2010, autor: pajka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 radeji si DO nech sparovat pred diagnostiku, nez kuli tomu rozebirat zaslepeni zamku tohle by mel umet kazdy, kdo ma kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 (editace) Zdravíčko, mám Octavii I RS, kterou jsem již koupil se zaslepenýma zámkama....bohužel po výměně baterie v jednom z dálkových ovládání toto ovládání nefunguje a já nevám jak ho s autem spárovat....zjišťoval jsem to a prý se to dělá přes zámek..Nevíte prosím jestli lze odstranit záslepku ze zámků a případně jakým způsobem? Za tipy předem děkuju. ZBYTOCNE NEZAKLADAJ ROVNAKE TEMY!!!! TVOJA TEMA: LINK: http://forum.skodahome.cz/topic/90653-dalkove-ovladani-vymena-baterie/page__p__1395454__fromsearch__1entry1395454 D.O. sa da sparovat aj cez zamok na kufri-5 dvere. Ak je zaslepeny aj kufor tak sa to da nakodovat aj cez tlacitka na dverach vodica. Zaslepka sa da aj odstranit- demontovat. TEMY TU MAS. Editováno: 24. Květen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 TEMY O ZASLEPENI DVERI: TEMA: TEMA: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.