Pavel85 Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Dva dny jsem tady hledal,ale nenašl jsem přesně co potřebuji.Po výměně komplet brzd se začalo při brždění projevovat vibrování od zadních brzd.Pokud trochu více přišlápnu brzdu,hlavně z větších rychlostí celé auto se roztřese,jakoby byl buben někde kopnutý.Dělá to i když zkusím zatáhnout ručku.Tím se vylučuje závada válce atd.Nesetkali ste se s tím někdo?Bubny nevypadají,že by byly třěba nepravidelně obržděné.I když se to jen tak těžko posuzuje.Nevím k čemu se přiklonit,jestli pakny,nebo bubny.Za vlhka,pokud auto třeba celou noc stojí,se pak projeví dření při brždění a někdo tady psal,že je to nekvalitním těsněním.Mohlo by to souviset?Na techické se na válcinic neprojevilo,tak nevím.Díky za rady a sorry za delší text. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myro Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 (editace) Mam rovnaky problem po vymene bubnov pri brzdeni pri vyssej rychlosti citit vybracie Editováno: 1. Říjen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Já nic neměnil a problém mám stejný, nejdřív trochu třese auto, ale pak i celý auto, jen když se auto zahřeje. Je to určitě zezadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vulxy Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 ja to mam tiez,ale nevedel by som s urcitostou povedat ze odzadu proste prislabsom zosliapnuti pedalu zacne cele auto vybrovat,ked pritlacim tak brzdi normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.