Publikováno Květen 22, 201015 r Dva dny jsem tady hledal,ale nenašl jsem přesně co potřebuji.Po výměně komplet brzd se začalo při brždění projevovat vibrování od zadních brzd.Pokud trochu více přišlápnu brzdu,hlavně z větších rychlostí celé auto se roztřese,jakoby byl buben někde kopnutý.Dělá to i když zkusím zatáhnout ručku.Tím se vylučuje závada válce atd.Nesetkali ste se s tím někdo?Bubny nevypadají,že by byly třěba nepravidelně obržděné.I když se to jen tak těžko posuzuje.Nevím k čemu se přiklonit,jestli pakny,nebo bubny.Za vlhka,pokud auto třeba celou noc stojí,se pak projeví dření při brždění a někdo tady psal,že je to nekvalitním těsněním.Mohlo by to souviset?Na techické se na válcinic neprojevilo,tak nevím.Díky za rady a sorry za delší text.
Září 26, 201114 r Mam rovnaky problem po vymene bubnov pri brzdeni pri vyssej rychlosti citit vybracie Upraveno Říjen 1, 201114 r od Luďa Necituj předchozí příspěvky
Září 26, 201114 r Já nic neměnil a problém mám stejný, nejdřív trochu třese auto, ale pak i celý auto, jen když se auto zahřeje. Je to určitě zezadu?
Září 27, 201114 r ja to mam tiez,ale nevedel by som s urcitostou povedat ze odzadu proste prislabsom zosliapnuti pedalu zacne cele auto vybrovat,ked pritlacim tak brzdi normalne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.