Balrog Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Chci si koupit tyto pružiny,mají snížení 40mm. Je to moc?nebudu muset upravovat podběhy?mám octávii RS a na ní 18 a 225/40 gumy.Mají cenu se sériovými tlumiči nebo mám koupit rovnou celý podvozek?CA co ještě říkáte na stavitelný podvozek JOM?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikilucky Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Zdravím všechny fandy. Prosím o radu ve volbě mezi značkou VIKA -čína a nebo JAMEX - ? Potřebuji přední pružiny na OCTAVKU 1.9 tdi 81kW rv. 2001. A o celkovou zkušenost se značkou VIKA? Nemá třeba někdo náhodou i jeté na prodej, koupil jsem ji se sníženýma,ale já ji potřebuju krapet zvýšit... :-) Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Tady za rozunou cenu http://www.cc-autodily.cz/pruzina-predni-octavia-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA&items=60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikilucky Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Tady za rozunou cenu http://www.cc-autodily.cz/pruzina-predni-octavia-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA&items=60 Díky za info...vypadají dobře (výrobce).... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 (editace) je rozdíl v pružinách v obyčejné 1,8T a 1,8T 4x4??? nemyslím zadní ale přední???? Editováno: 23. Květen 2010, autor: Radek Obadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChotyOc81kwchip Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Potřeboval bych poradit s pružinama objednal jsem si v-maxx 40mm tady z fora a chtěl jsem se zeptat jestli s temato pružinama nebo podobnyma nemáte někdo skušenosti? Bude podvozek tvrdší než origo?Fakt mi vadí jak se oktáva naklání mám kombíka a nevim jestli je to u liftbacku jiný,ale u kombíka je to děs.Zase nechci moc tvrdej podvozek protože na ty naše silnice je to vražda..díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajiN Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 kamo je to sportovni podvozek Takze cekej o dost tuzsi a hlavne drncavejsi jizdu ale za to zatacky se s tim daji vybirat nadherna Ale neves hlavu, zalezi jeste na profilu pneu Ja mam bohuzel 40 a podvozek sportovni od JOM taky -40mm a kdyz dojedu, jsem vyklepany jak pred pisemkou ve skole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChotyOc81kwchip Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 jo já mám profil pneu 65 ale taky bych pak chtěl nějaký 18tky.Ty to máš snížený a máš na tom kola 18? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajiN Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Pokud to snizis, tak uz tam 18ky s jinym profilem nez 40 nenarves Zalezi na tom kde bydlis a jak jezdis Ja osobne varuju pred vyklepanim zubu a podobne Ale ta jizda stoji za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChotyOc81kwchip Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 No silnice tu sou nic moc,ale to přežiju hlavně že to bude sedět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 pruziny z daleka nejsou sportovni podvozek bude to o neco tuzsi a bude to lip drzet, ale sportovni komplet je jeste o necem jinym zas tak uskakany to nebude jen na tech pruzinach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajiN Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 No s komplet podvozkem nemam zkusenosti Ale i tak me to docela prekvapilo jak se to trese kdyz jedes po okrskach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChotyOc81kwchip Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 pruziny z daleka nejsou sportovni podvozek bude to o neco tuzsi a bude to lip drzet, ale sportovni komplet je jeste o necem jinym zas tak uskakany to nebude jen na tech pruzinach A ty máš komplet podvozek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 jezdil jsem ted skoro rok na kratsich pruzinach Weitec 35/35 a je to tak 2 tydny, co jsem presedal na komplet stavitelny podvozek od HP, takze to muzu porovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 (editace) Co HP a D1? HP me laka uz dlouho, ale prevazne jezdim po D1, tak se obavam, ze bych byl jeste vic vyklepany. Editováno: 12. Srpen 2010, autor: pulux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 (editace) po D1 jsem jel jen s tema pruzinama, na novym podvozku jsem s tim jeste nebyl... ale na pruzinach to klepalo dost, to je pravda. Oproti seriovymu podvozku to ztvrdne, ale pro spravnou funkci by k tomu mely byt i tlumice, i kdyz ja byl celkem spokojeny, mel jsem to v kombinaci s Bilstein B4. Jinak podvozek od HP drzi jako na kolejich, ale auto je tak na hranici unosnosti, co se tyce komfortu, takze ja jsem uplne maximalne spokojeny musel bys to porovnat s nekym, kdyz ti to takhle reknu, tak si pod tim muzes predstavit cokoli. Treba KW je tuzsi nez HP. Editováno: 12. Srpen 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajiN Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Tak nakonec padla volba na cely stavitelny podvozek od JOMU snizeni vpředu: 35-65mm, vzadu: 30-60mm. Tak jsem zvedav, co to s autem udela Kazdopadne, az bude a budu s nim mit nejake zkusenosti dam vedet Doufam ale, ze vse bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 JOM bude mekky a nic moc kvalita, ale lidi jsou nepucitelni ale chapu, ze cena je lakava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajiN Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Ale tak, aspon rok by to mohlo vydrzet hm? Pak jde oktavka z domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 jo, tak rok to asi vydrzi, vic tomu nedavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajiN Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 jo, tak rok to asi vydrzi, vic tomu nedavam budu doufat ze mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fred772 Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 U výměny pružin bych si dal pozor na vytečení tlumičů, kamarádovi se to nedávno stalo, jinak když máte távku dlouho a naklání se, tak nejlépe uděláte když vyměníte tlumiče a pružiny zároveň, měnil jsem tlumiče za plynokapalinové a o houpání už nic nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajiN Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Diky za radu Jen muj soused je jeden z nej mechaniku od skodovky tady siroko daleko A bude mi to prehazovat on, takze nemam strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Udava se, ze klasicky tlumic snese snizeni kolem 35-40 mm... ja jezdim v aute vetsinou sam a na snizenych pruzinach + tech Bilsteinech jsem nemel nikdy problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fred772 Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Udava se, ze klasicky tlumic snese snizeni kolem 35-40 mm... ja jezdim v aute vetsinou sam a na snizenych pruzinach + tech Bilsteinech jsem nemel nikdy problem Klasický ...jakože originální? ...to bych potom taky neměl strach ale kamarádovi vytekly, sice to byl seat leon ale podle mě je to auto v hodně věcech velmi podobné (až moc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.