Přejít na obsah

specifikacia olejov

suppressu

Doporučené příspěvky

Caute pani.Chystam sa menit olej vo svojej fabke 1.2 htp 401kw a vyhliadol som si Mobil 1 esp extreme.Len vobec netusim ci ho tam mozem naliat.Kedysi som to tu uz riesil ,ale kedze mi uz zo par krat od vtedy padol pc a vsetky ulozene zalozky su v ....chcel by som niekoho poprosit o vysvetlenie specifikacii oleja.Cital som to aj na nete ,ale aj tak som tomu akosi nepochopil.Ide mi vlastne o to ,ci mozem do F1 ktora ma v specifikacii vw 500.00/502.00 naliat olej ktory ma vw 504.00/507.00.Moze mi to niekto polopaticky vysvetlit?Cosi sa mi mari ,ze to bolo akosi ,ze od 500.00 do ....tam ten olej mozem naliat.Ale vobec som si nie isty.Dik moc (a dufam ,ze to bude bez varovania a inych somarin ako to tu ma niekto vo zvyku)

p.s.A este jedno .Kde ma F1 nasavanie vzduchu pri recirkulacii vo vnutri?Temu o nasavani z vonku som nasiel ,ale o recilkulacii ani ....Dik este raz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...