michalkaspr Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Nevíte kde pořídit (stáhnout) mapy do navigace škoda DX a jak je vypálit na cd aby to šlo? Potřeboval bych mapy ČR, Slovensko, Maďarsko, Rakousko, Chorvatsko a Itálii. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxipesFík Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Ahoj,tak co se týče mapového pokrytí,tak se to dá stáhnout na ulož.to,ale bohužel Slovensko,Chorvatsko,Madarsko-mapy nejsou.Vypálíš v programu CloneCD,taktéž se dá stáhnout. Postup vypalování: CloneCD- CD-R -vypalovačka co umí pálit 4x(já to vypaloval na NB Asus a bez problému CD v navi maká),v CloneCD zvolit zapsat CD ze souboru obrazu CD a najít image s příponou ccd.,rychlost 4x ,data CD a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalkaspr Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Ahoj,tak co se týče mapového pokrytí,tak se to dá stáhnout na ulož.to,ale bohužel Slovensko,Chorvatsko,Madarsko-mapy nejsou.Vypálíš v programu CloneCD,taktéž se dá stáhnout. Postup vypalování: CloneCD- CD-R -vypalovačka co umí pálit 4x(já to vypaloval na NB Asus a bez problému CD v navi maká),v CloneCD zvolit zapsat CD ze souboru obrazu CD a najít image s příponou ccd.,rychlost 4x ,data CD a hotovo. nemůžu najít image s přípnou ccd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxipesFík Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 viz obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalkaspr Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 viz obrazek už to jede, moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaTtTeSs Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 a prosím kde to na ulož to stáhnu co tam mám napsat? Prosím je to důležité děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky111 Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 ahoj,včera jsem stáhl mapy cz pl 2013-2014.K vypálení jsem použil soft clone cd,kde jsem si vytvořil podle návodu profil teleatlas.ccd,pak to vše stažené uložil do tohoto profilu,nakonec zadal vypalování rychlostí 1x(verbatim),kde jsem si našel složku s koncovkou ccd..vypalování proběhlo uspěšně,ale cd se v navi načetlo jen 1x a dál navi hlásí nekompatibilní cd..nějaké doporučení?ohledně pálení?mam mapy 2008,černé cd emgeton(bylo od puvodního majitele)a to mi běhá krásně a téměř okamžitě se načte v navigaci dx..nějaké rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky111 Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 (editace) tak nakonec vyřešeno,aktuální mapy cz pl 2013-2014 mam k dispozici a funkční. Editováno: 22. Červenec 2014, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenCZ Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 tak nakonec vyřešeno,aktuální mapy cz pl 2013-2014 mam k dispozici a funkční. Ahoj hele a třeba že by si se podělil já bych taky rád pokud by jsi byl tak hodnej a napsal pokud to jde postup a popřípadě stránku odkud si mapy stáhnul Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Dáňa Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Ahoj, měl byste někdo možnost vypálit mapy cz pl 2013-2014. Bohužel nemám ideální pc pro vypálení. CD, mapy i program bych mohl popřípadě poslat :-) Předem dík ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoffec Vloženo 30. Červen 2019 Sdílet Vloženo 30. Červen 2019 Oživím toto téma: Po asi 10ti nezdarech při pálení těchto map pro Nexus O2 se podařilo na medium Verbatim AZO CD-R přes Alcohol 120% tak, že jsem nahrál image .ccd do virtuální mechaniky a dal kopírovat CD - nastavil profil SafeDisc 2/3/4, rychlost čtení 4x a zápis rychlost 4x - mechanika od LG. Předtím jsem zkoušel na jiných mechanikách a v programu CloneCD i na té LG a bez úspěchu... Tak hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr1977 Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 V 24. 5. 2010 na 13:29, MaxipesFík napsal: Ahoj,tak co se týče mapového pokrytí,tak se to dá stáhnout na ulož.to,ale bohužel Slovensko,Chorvatsko,Madarsko-mapy nejsou.Vypálíš v programu CloneCD,taktéž se dá stáhnout. Postup vypalování: CloneCD- CD-R -vypalovačka co umí pálit 4x(já to vypaloval na NB Asus a bez problému CD v navi maká),v CloneCD zvolit zapsat CD ze souboru obrazu CD a najít image s příponou ccd.,rychlost 4x ,data CD a hotovo. Zdravím mnohokrát jsem zkoušel vypalit ,ovšem nikdy nefungovalo ,uměl by jste cd vypálit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.