Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar. Kdo má zkušenosti, lepší jezdit severem, přes HK nebo po D1 přes Brno ? Přes Brno po dálnici, ale hrozné ... Vyplatí se jet přes HK ? Dík :-)

Jel jsem tu trasu před týdnem. A zkusil jsem obojí. Přes Brno to je podle mne lepší. ;)

tak přes Hradec - Olomouc - Ostrava je to cca 355km a přes D1 to máš cca 378km......já raději jezdím vrchem přes Hradec...D1 nemusím :)

vcera vnoci jsem jsem si to strihl pres Brno z Ostravy do Prahy a je to jasna volba, hlavne to pro me bylo vnoci o hodne rychlejsi nez pres Hradec... wink.gif

No pro mne to je jasná volba hlavně z důvodu rychlostních měření v malých obcích na královohradecké trase :p

Upraveno od Dodo-Kolín

tak jet v noci po D1 je rozdíl jako jet po ní ve dne.....

sice je rozdil noc nebo den, ale kazdopadne, podle me je porad lepsi jet po D1, hlavne rychlejsi... ;)

pokud se na D1 nezasekneš kvůli nějaký havárce, který tam jsou denně.....proto tudy nejezdím.......wink.gif

ja tudy jezdim v prumeru tak dvakrat do mesice a vetsinou mam asi kliku, hlavne pokud o ni vim predem dycky se da ta nehoda objet... :)

jesně..pokud o ní víš a dá se sject.......mě ale třeba ani nejde o to bejt tam hoodně rychle.......hlavně dojet :)post-23-1156182784.gif a je jedno jestli o třeba hoďku později....

jasny, jako vse i volba cesty je to o prioritach ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.