Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

mám taky fólie na všech oknech Bruxsafol, taky mám homologaci na všechny a taky vím že na předek je mi to asi prd platný ............. ale pro ten pocit B)

jsem s nima spokojený, ale už se mi potvrdilo že i přes bezpečnostní fólii není pro zloděje problém se do auta dostat, bohužel :angry:

když jsem jel přes hranice tak to bylo v pohodě

někdo radí na přejezd čáry stahovat obě přední okna

Vloženo

Mám taky zálusk a cukání objednat se na tento pátek na montáž fólíí. Volal jsem do Solarstop a bylo mi řečeno 4500,-bez DPH na Combi předek i zadek. Otázka zní:

1) Je za slunečného počasí v autě menší horko s fóliema? zkrátka je to znát

2) Co ta cena je v normě?

Díky za reakce.

Vloženo
Nikdo nemá jiné zkušenosti s teplotou v autě? Tak to asi nefunguje jak jsem si myslel ???

Dle me je to lehce znat, kdyz auto postavis na prime slunce, urcite to odrazi vice... A cena? Zda se mi celkem normal. Me stal liftback 5000,- s DPH a kamose zase combi 4000,- bez pejpru... Ale nema ATEST vubec na zadnem okne. ;) Jdi do toho. Pokud mas cukani, stejne to prijde, znam to cukani! :D

Vloženo
Pokud mas cukani, stejne to prijde, znam to cukani!  :D

Přesně řečeno :D to že sem píšu je hledání důvodu a argumentu proč to urychlit. ;) A DALŠÍ NÁZOR ?.................

Vloženo

Nechci vam do toho pindat, ale je teda potrebuju z auta videt ven, a to cim vic tim lip. Myslim, ze je to docela nebezpecnej, byt praktickej doplnek. Nechtel bych byt v situaci az nahodou vecer srazite nejakyho priozralyho cyklistu na krizovatce a budete si rikat "kua, kdybych tam ty folie nemel "mozna" jsem ho mohl videt". To pomijim zneuzivani homologacnich znacek a pripadne problemy s polisi. Inu, ale kdo chce kam... To se tyka i medvidku na zrcatkach a jinejch pikachovin, taky polstaru a nesmyslnejch napisu na zadnim okne.

"Do haj..u, ten kluk na tom fichtlu byl zrovna v miste, Kde mam napsano"TUNING". Namitky typu, ze z pickupa taky nic nevidim neberu, z nej nejde poradne videt, je to nakladak! Taky se daj polepit svetla, aby moc nesvitily, sic vas nikdo nevidi a vy taky nic nevidite, ale vypada to cool. To jsem samozrejme prehnal, ale i takovi magori mezi nami jezdi.

Folie na sklech se mi taky libi, ale nikdy do nich nepujdu.

No nic jen nazor, abyste se rychleji rozhodli polepit, nebo nepolepit. A jeste

za 5 tisic. Hmm nechapu. Fakt jen nazor, nekamenovat ;)

Vloženo
-_- Díky všem za názor a pokud jste četli poslední příspěvky tady (cca 6 nazpět) ale i jinde na tomto fóru, převažují plusy (pro montáž) a pokud pominu problémy na STK a s plicajtama :D tak těch mínusů moc není, navíc ty vedra co teď jsou a to moje cukání ;) ....... zkrátka ve čtvrtek 22.6.06 jsem objednán do fa. SolarStop P-10 na instalaci fólií. A je rozhodnuto.
Vloženo
-_- Díky všem za názor a pokud jste četli poslední příspěvky tady (cca 6 nazpět) ale i jinde na tomto fóru, převažují plusy (pro montáž) a pokud pominu problémy na STK a s plicajtama :D tak těch mínusů moc není, navíc ty vedra co teď jsou a to moje cukání ;) ....... zkrátka ve čtvrtek 22.6.06 jsem objednán do fa. SolarStop P-10 na instalaci fólií. A je rozhodnuto.

Tam byl kamos a ma to bez pejpru, ale i bez atestu na jakemkoli okne.:disgust: Combi ho stalo 4t. bez pejpru...

Vloženo
Tam byl kamos a ma to bez pejpru, ale i bez atestu na jakemkoli okne.:disgust:  Combi ho stalo 4t. bez pejpru...

No tak mě řekli 4500,- bez "pejpru" jak ty říkáš a s atestama nevím ..... když to budu dávat i na předek kde to stejně nemá bejt tak už mi to je fuk. No a co jinak je ten tvuj kámoš spokojenej ??...... s kvalitou montáže atd.??

Vloženo
Nechci vam do toho pindat, ale je teda potrebuju z auta videt ven, a to cim vic tim lip. Myslim, ze je to docela nebezpecnej, byt praktickej doplnek. Nechtel bych byt v situaci az nahodou vecer srazite nejakyho priozralyho cyklistu na krizovatce a budete si rikat "kua, kdybych tam ty folie nemel "mozna" jsem ho mohl videt". To pomijim zneuzivani homologacnich znacek a pripadne problemy s polisi. Inu, ale kdo chce kam... To se tyka i medvidku na zrcatkach a jinejch pikachovin, taky polstaru a nesmyslnejch napisu na zadnim okne.

"Do haj..u, ten kluk na tom fichtlu byl zrovna v miste, Kde mam napsano"TUNING". Namitky typu, ze z pickupa taky nic nevidim neberu, z nej nejde poradne videt, je to nakladak! Taky se daj polepit svetla, aby moc nesvitily, sic vas nikdo nevidi a vy taky nic nevidite, ale vypada to cool. To jsem samozrejme prehnal, ale i takovi magori mezi nami jezdi.

prosimte, jeste pred tim nez napises takovejhle blabol, tak bez a do nejakyho auta s foliema si sedni. pokud si nedas folie se zatmavenim vic jak nejakejcg 70% tak je z nich videt naprosto normalne. sam mam zatmaveni asi 33% a ze bych videl min nez normalne rict nemuzu. ano, na golfu jsem mel tecg cca 80% a to uz se za tmy blbe couvalo, ale ne, ze by z toho nebylo videt. pokud pojede cyklista bez svetel, tak ho neuvidis ani bez folii

Vloženo
Tam byl kamos a ma to bez pejpru, ale i bez atestu na jakemkoli okne.:disgust:  Combi ho stalo 4t. bez pejpru...

No tak mě řekli 4500,- bez "pejpru" jak ty říkáš a s atestama nevím ..... když to budu dávat i na předek kde to stejně nemá bejt tak už mi to je fuk. No a co jinak je ten tvuj kámoš spokojenej ??...... s kvalitou montáže atd.??

No tak to asi zdrazili, spokojenej je, nikde se to neloupe atd.. coz pry u renomovanych firem nehrozi... S tema atestama na predku, ikdyz je kazdemu jasny, ze to tam byt nesmi, napr. kamos dela na STK a rikal, za pokud videji, ze folie nejsou uplne tmave a maji atest, tak se tim nikdo nezabyva a neresi to pry ani sef, jelikoz je to kazdy 2. auto co sleduji. Takze pokud by ti je byli ochotni vylepit i na predek, nebran se tomu! ;)

Vloženo
Nechci vam do toho pindat, ale je teda potrebuju z auta videt ven,  a to cim vic tim lip. Myslim, ze je to docela nebezpecnej, byt praktickej doplnek. Nechtel bych byt v situaci az nahodou vecer srazite nejakyho priozralyho cyklistu na krizovatce a budete si rikat "kua, kdybych tam ty folie nemel "mozna" jsem ho mohl videt". To pomijim zneuzivani homologacnich znacek a pripadne problemy s polisi. Inu, ale kdo chce kam... To se tyka i medvidku na zrcatkach a jinejch pikachovin, taky polstaru a nesmyslnejch napisu na zadnim okne.

"Do haj..u, ten kluk na tom fichtlu byl zrovna v miste, Kde mam napsano"TUNING".  Namitky typu, ze z pickupa taky nic nevidim neberu, z nej nejde poradne videt, je to nakladak! Taky se daj polepit svetla, aby moc nesvitily, sic vas nikdo nevidi a vy taky nic nevidite, ale vypada to cool. To jsem samozrejme prehnal, ale i takovi magori mezi nami jezdi.

prosimte, jeste pred tim nez napises takovejhle blabol, tak bez a do nejakyho auta s foliema si sedni. pokud si nedas folie se zatmavenim vic jak nejakejcg 70% tak je z nich videt naprosto normalne. sam mam zatmaveni asi 33% a ze bych videl min nez normalne rict nemuzu. ano, na golfu jsem mel tecg cca 80% a to uz se za tmy blbe couvalo, ale ne, ze by z toho nebylo videt. pokud pojede cyklista bez svetel, tak ho neuvidis ani bez folii

si delas prdel ne, myslis ze jsem v takovym aute nesedel, kamos ty folie lepi tak jsem jich videl asi vic nez ty. kravovina leze z tebe kdyz si videl dobre, ale v noci se s tim blbe couvalo. kdyz se brala optika ve fyzice tak si byl asi za skolu ne? jestli ctes pozorne tak jsem nepsal, ze bych toho cyklistu bez folii videl, ale o tom, ze pak nebudu pochybovat o tom, jestli jsem ho mohl videt, svedomi se tomu rika, kdo doted nepochopil. ty wole to jsou nazory, husty

Vloženo

Tak pánové klídek nestojí to za to. Vašich názorů a zkušeností si cením, fólie jsem objednal ve čtvrtek budou a nemá cenu si kvůli tomu vjíždět do vlasů a kazit si večer. Tak podat ručky -_- a zahnat chmury :D

Potom poreferuji vlastní zkušenosti

Vloženo
Nechci vam do toho pindat, ale je teda potrebuju z auta videt ven,  a to cim vic tim lip. Myslim, ze je to docela nebezpecnej, byt praktickej doplnek. Nechtel bych byt v situaci az nahodou vecer srazite nejakyho priozralyho cyklistu na krizovatce a budete si rikat "kua, kdybych tam ty folie nemel "mozna" jsem ho mohl videt". To pomijim zneuzivani homologacnich znacek a pripadne problemy s polisi. Inu, ale kdo chce kam... To se tyka i medvidku na zrcatkach a jinejch pikachovin, taky polstaru a nesmyslnejch napisu na zadnim okne.

"Do haj..u, ten kluk na tom fichtlu byl zrovna v miste, Kde mam napsano"TUNING".  Namitky typu, ze z pickupa taky nic nevidim neberu, z nej nejde poradne videt, je to nakladak! Taky se daj polepit svetla, aby moc nesvitily, sic vas nikdo nevidi a vy taky nic nevidite, ale vypada to cool. To jsem samozrejme prehnal, ale i takovi magori mezi nami jezdi.

si delas prdel ne, myslis ze jsem v takovym aute nesedel, kamos ty folie lepi tak jsem jich videl asi vic nez ty. kravovina leze z tebe kdyz si videl dobre, ale v noci se s tim blbe couvalo. kdyz se brala optika ve fyzice tak si byl asi za skolu ne? jestli ctes pozorne tak jsem nepsal, ze bych toho cyklistu bez folii videl, ale o tom, ze pak nebudu pochybovat o tom, jestli jsem ho mohl videt, svedomi se tomu rika, kdo doted nepochopil. ty wole to jsou nazory, husty

takze znova, calm down chlape a precti si to co jsem napsal jeste jednou. psal jsem, ze pokud mas zatmaveni do nejakych 70% tak s tim neni problem, ze ted mam neco okolo 30% a naprosto v pohode. to ze se mi blbe couvalo v noci je pravda, ale kdyz si to prectes poradne, tak tam pisu, ze to bylo na aute, ktery bylo pres 80%. a na zacatku pisu co? ze do 70% naprosto v poho. uz rozumis?

jojo, optika me ve fyzice moc nebrala, mas recht, ale tvrdim, ze ve dne je videt dobre, pri brutalnim zatmaveni je to v noci trosku horsi, ale pokud ten na tom kole pojede se svetlem(jak to ma za povinnost) tak ho proste uvidis.

a ta veta o tom, ze bys pochyboval, jestlis toho cyklistu videl nebo mohl videt, to sem moc nepobral, bud ho vidis nebo ne, zadna jina moznost neni a na to folie nema absolutne zadnej vliv(leda ze by sis skla striknul cernou barvou, ale to si jiste fyzikalne zduvodnis, ze bys nevidel nic vid?).

a jestli tvuj kamos lepi folie a ty i pres to tvrdis, ze je pres ne blbe videt, tak by me zajimalo co to lepi za shity...

Vloženo

Uvazuju o foliich na stribrnyho kombika, jen na zadni dvere+bocni v kufru a kufr... ale nevim jak to bude na tom stribrnym vypadat...nemate nekdo fotku střibrnyho kombika s foliema?? Nerad bych byl jak pohrebak... Kdybych mel jinou barvu...uz je tam mam...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...