Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, před delší dobou (v řádech měsíců) se zde řešilo něco jako utěsnění motorového prostoru, aby do něj nešel bordel z okolí - od masky atd.. Pár lidí to nějak řešilo a vyřešilo. Mohli byste mi poslat link, pokud to má někdo v historii? nebo nějakou vlastní zkušenost?

Hledal jsem dokonce i motor* a nic podobnýho jak jsm chěl já to nenašlo. Díky!

co vím tak tam lepili mechovku......ale není to 100%...ale je fakt že bordel tam tolik nelítá...

• Autor

a mohl bys to popsat trochu víc? Nevíš kam přesně to dávali? a jakou mechovku? Dneska jsem pracně leštil motor a bude to zaliskaný zase :smich:

mechovka....guma co máš na karoserii....ta origo je nízká a nesedí tak dobře,když přobouchneš kapotu...když koupíš vyšší a dáš jí místo ní tam to lépe těsní....někdo to lepí i vedle ní...podle místa a podle toho jako sežene....zkusím pohledat a dám ti odkaz...NEJDE TI POSLAT SZ....

zde

http://octavia-elega...navy_motor.html

Upraveno od Marek

- je to v sekci exterier :( už ani nevím proč jsem to založil tam ale důležité je že jsme vyřešil

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.