Octavka TDI Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 ..tak mi luplo ve dveřích při otevření a když jsem to rozebral, zjistil jsem prasklé táhlo 1U0 837 099. Problém nastal, že nevím jak se dostat k ukončení v zámku dveří, kde je připojení táhla schované za plechem a nevím jak je uchycené. Dělal jste to jistě někdo, tedy prosím: - jak se dostanu k táhlu v zámku? - musím povolit 2 * šrouby, které drží zámek? - jde to nasadit bez demontáže zámku? Díky za popis výměny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 ....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Bez vyndání zámku to neuděláš, musíš povolit ty dvě hvězdy, zámek kousek povyndáš a pak už to celé uvidíš, nic na tom není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 24. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 takže stačí povolit ty dvě hvězdy a na krytku a zámek to nemá vliv a bude stačit jen tento pohyb po uvolnění? Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elias Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Zdravím, prasklo mi lanko u předních levych dveří, koupil jsem nové, dnes jsem si s tím celé odpoledne hrál, ale prostě z venci dveře neotevru. Zevnitř když chytnu za kliku tak je otevřu,ale z venci ne. Projel jsem fórum, ale tento problém nenašel. Poradíte prosím co udelat aby mi šli oteviret přední dveře z venku? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.