Publikováno Květen 22, 200619 r ..tak mi luplo ve dveřích při otevření a když jsem to rozebral, zjistil jsem prasklé táhlo 1U0 837 099. Problém nastal, že nevím jak se dostat k ukončení v zámku dveří, kde je připojení táhla schované za plechem a nevím jak je uchycené. Dělal jste to jistě někdo, tedy prosím: - jak se dostanu k táhlu v zámku? - musím povolit 2 * šrouby, které drží zámek? - jde to nasadit bez demontáže zámku? Díky za popis výměny.
Květen 23, 200619 r Bez vyndání zámku to neuděláš, musíš povolit ty dvě hvězdy, zámek kousek povyndáš a pak už to celé uvidíš, nic na tom není....
Květen 24, 200619 r Autor takže stačí povolit ty dvě hvězdy a na krytku a zámek to nemá vliv a bude stačit jen tento pohyb po uvolnění? Ď.
Únor 7, 20205 r Zdravím, prasklo mi lanko u předních levych dveří, koupil jsem nové, dnes jsem si s tím celé odpoledne hrál, ale prostě z venci dveře neotevru. Zevnitř když chytnu za kliku tak je otevřu,ale z venci ne. Projel jsem fórum, ale tento problém nenašel. Poradíte prosím co udelat aby mi šli oteviret přední dveře z venku? Děkuji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.