Davon Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Rozvícení světel a palubky s automatikou, je myslím zbytečné. Lepčejší je jen světla a když se setmí tak otočit vypínačem, protože stejně když budeš potřebovat mlhovky tak s ním stéjně musíš otočit.mlhovky se sice používaj málo, ale přece jen. Takže otočení čudlíkem se stejně nevyhneš. Davon: pokud budeš na někoho čekat a chceš mít natočeno, ale vypnutá světla, tak prostě otočíš vypínačem do 2 a pak zase do 0 a nesvitíš. Pokud budeš mít zapnutou akustiku, tak tě to bude upozorňovat v časovém intervalu, ale to se dá vypnout. Takže jednoznačně ASS2 a pouze světla a basta. No budu mit to co ty od uplne stejne firmy co ty, takze by mi to melo fungovat jako tobe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 jak tezky je vypnout tu akustiku u ASS2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Rozvícení světel a palubky s automatikou, je myslím zbytečné. Lepčejší je jen světla a když se setmí tak otočit vypínačem, protože stejně když budeš potřebovat mlhovky tak s ním stéjně musíš otočit.mlhovky se sice používaj málo, ale přece jen. Takže otočení čudlíkem se stejně nevyhneš. Davon: pokud budeš na někoho čekat a chceš mít natočeno, ale vypnutá světla, tak prostě otočíš vypínačem do 2 a pak zase do 0 a nesvitíš. Pokud budeš mít zapnutou akustiku, tak tě to bude upozorňovat v časovém intervalu, ale to se dá vypnout. Takže jednoznačně ASS2 a pouze světla a basta. v čem je lepší mít jen světla bez palubky a SPZ ??? šetření diod a dvou žárovek a nebo ztráta výkonu z odběru ??? Takže budete mít automatiku kterou jak se setmí automaticky rukou zapnete??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Rozvícení světel a palubky s automatikou, je myslím zbytečné. Lepčejší je jen světla a když se setmí tak otočit vypínačem, protože stejně když budeš potřebovat mlhovky tak s ním stéjně musíš otočit.mlhovky se sice používaj málo, ale přece jen. Takže otočení čudlíkem se stejně nevyhneš. Davon: pokud budeš na někoho čekat a chceš mít natočeno, ale vypnutá světla, tak prostě otočíš vypínačem do 2 a pak zase do 0 a nesvitíš. Pokud budeš mít zapnutou akustiku, tak tě to bude upozorňovat v časovém intervalu, ale to se dá vypnout. Takže jednoznačně ASS2 a pouze světla a basta. v čem je lepší mít jen světla bez palubky a SPZ ??? šetření diod a dvou žárovek a nebo ztráta výkonu z odběru ??? Takže budete mít automatiku kterou jak se setmí automaticky rukou zapnete??? Ja jsem jiz rozhodlej pro plnou automatiku jelikoz jezdim 50% v noci, ale nevidim v tom nic spatneho, kdo jezdi jen vetsinou pres den, aby to mel zapojene tak, ze si to v pripade potreby sepne rukou a i rukou vypne, ten nepotrebuje svitit spz a palubkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Trosku odbocim - bylo by u Fabie a Octavie technicky slozity vytvorit zapojeni denniho sviceni alá Audi? Tedy svitit jen a pouze dalkovyma svetlama na cca 50% normalni svitivosti? (U OI by to asi bylo zajimavy jen u aut s xenonem, s H4 je to pase) Otazku homologace a legalnosti nechce zatim stranou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 šlo by udělat přepojování z paralelního zapojení na sériové a tím pádem by se výkon rozdělil na 1/2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 a u H4 by to mělo teoreticky jít taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 jak tezky je vypnout tu akustiku u ASS2? Na té krabičce je výpínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 jak tezky je vypnout tu akustiku u ASS2? Omlouvám se, ale nejspíš jsem podal mylnou informaci, ASS2, teď nově ASS22 - tak tam nejde vypnout akustika, ale jen celý relé. Zítra jedu do Bluetuningu, tam mi to montovaly, tak se optám jak to s tím doopravdy je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 To FISHkaa - Tak jsem mluvil s tím maníkem a dělá to jak to popisoval ve svém příspěvku na straně 4 tohoto tématu pisatel pod nickem "tomina" a názor jsem nezměnil - je to chujovina. Když budu v zimě dvacet sekund žhavit, tak mi u toho budou svítit i světla a chudák baterka! Já teda i v létě čekám, než mi zhasnou všechny kontrolky a až potom startuju - nemývám tak často kvapík - což taky chvíli trvá a aby u toho svítily ještě světla, mno....Takže pro mě bude aktuální relé. Holt litr v trapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 jj. mne ted taky svítí světla i při startu... holt budu přepínat na porkovačky, nebo se už třeba poštěstí a odlehčím baterii xenonama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 A máš to dlouho? A není to otravné - to přepínání? Nevím, ten maník za to chce v řádu koruny a to relé je za litr, furt jsem teda na vážkách. Abych neušetřil na relé a s prvníma mrazama nekupoval baterku a ... relé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 A máš to dlouho? A není to otravné - to přepínání? Nevím, ten maník za to chce v řádu koruny a to relé je za litr, furt jsem teda na vážkách. Abych neušetřil na relé a s prvníma mrazama nekupoval baterku a ... relé! ted pres leto je mi to jedno, mam silnou baterii + nad 7° motor nezhavi, takze pohoda... V zime uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 premejslel ste nekdo nad tim napojit to rele na integrovany mlhovky? videl sem spoustu oct s xenonama co jezdej pres den s mlhovkama - a zatim sem se nesetkal s tim ze by to nejak oslnovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 2luke: to je prima, ale pokud pojedes na mlhovky, tak si myslim že v případě zájmu tě PČR odmění... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 2luke: to je prima, ale pokud pojedes na mlhovky, tak si myslim že v případě zájmu tě PČR odmění... :-/ to mi doslo, ale zase, proc by zastavovali auto ktery sviti a navic ty mlhovky u octy, co si budem povidat, ty se jako mlhovky moc klasifikovat nedaj a myslim ze z dalky policajt urcite nepozna jestli mam halogenky nebo xenony a svitim mlhovkama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 2luke: to je prima, ale pokud pojedes na mlhovky, tak si myslim že v případě zájmu tě PČR odmění... :-/ to mi doslo, ale zase, proc by zastavovali auto ktery sviti a navic ty mlhovky u octy, co si budem povidat, ty se jako mlhovky moc klasifikovat nedaj a myslim ze z dalky policajt urcite nepozna jestli mam halogenky nebo xenony a svitim mlhovkama.... Proste se to bengo bude na tomto vozit, nezajima ho zda to oslnuje, ale nesmi se to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 2luke: to je prima, ale pokud pojedes na mlhovky, tak si myslim že v případě zájmu tě PČR odmění... :-/ to mi doslo, ale zase, proc by zastavovali auto ktery sviti a navic ty mlhovky u octy, co si budem povidat, ty se jako mlhovky moc klasifikovat nedaj a myslim ze z dalky policajt urcite nepozna jestli mam halogenky nebo xenony a svitim mlhovkama.... Proste se to bengo bude na tomto vozit, nezajima ho zda to oslnuje, ale nesmi se to! tak to uz zbejva jen zjistit jestli za to kdyz svitim mlhovkama misto potkavacich dostanu naky body a pokud to bude jen pokuta tak do toho pudu za nesviceni je jeden bod pokud vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No rekl bych ze by se to dalo brat jako nesviceni, protoze nemas rozle predepsane osvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Mel jsem objednane rele od firmy aprofi, ted mi prisel mail, ze rele budou nedostupna do zacatku rijna :-( Poradte mi jiny ekvivalent k tomuto rele... Libilo se mi ze se da snadno umistit do ramecku urceny pro ostatni rele v oktavce a taky hlavne chci aby se po nastartovani rosvitlili svetla a palubovka tak jako bych to udelal vypinacem a pri tom vypinac je v poloze 0. Ozelim to umisteni ale tu funkci ne :-) Mam moznost koupit rele, ktere se prodava jako originalni prislusenstvi, ale to se pripojuje na kontrolku dobijeni a navic se zapne jen tlumena svetla a palubovka je vypla :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Mel jsem objednane rele od firmy aprofi, ted mi prisel mail, ze rele budou nedostupna do zacatku rijna :-( Poradte mi jiny ekvivalent k tomuto rele... Libilo se mi ze se da snadno umistit do ramecku urceny pro ostatni rele v oktavce a taky hlavne chci aby se po nastartovani rosvitlili svetla a palubovka tak jako bych to udelal vypinacem a pri tom vypinac je v poloze 0. Ozelim to umisteni ale tu funkci ne :-) Mam moznost koupit rele, ktere se prodava jako originalni prislusenstvi, ale to se pripojuje na kontrolku dobijeni a navic se zapne jen tlumena svetla a palubovka je vypla :-( A co TOTO??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A toto http://www.alarmtuning.cz/?page=katalog&id=10&sid=89? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Martan Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Mel jsem objednane rele od firmy aprofi, ted mi prisel mail, ze rele budou nedostupna do zacatku rijna :-( Poradte mi jiny ekvivalent k tomuto rele... Libilo se mi ze se da snadno umistit do ramecku urceny pro ostatni rele v oktavce a taky hlavne chci aby se po nastartovani rosvitlili svetla a palubovka tak jako bych to udelal vypinacem a pri tom vypinac je v poloze 0. Ozelim to umisteni ale tu funkci ne :-) Mam moznost koupit rele, ktere se prodava jako originalni prislusenstvi, ale to se pripojuje na kontrolku dobijeni a navic se zapne jen tlumena svetla a palubovka je vypla :-( To relé od APROFI je to samé co prodává molpir. Osobně ho mám od APROFI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Mel jsem objednane rele od firmy aprofi, ted mi prisel mail, ze rele budou nedostupna do zacatku rijna :-( Poradte mi jiny ekvivalent k tomuto rele... Libilo se mi ze se da snadno umistit do ramecku urceny pro ostatni rele v oktavce a taky hlavne chci aby se po nastartovani rosvitlili svetla a palubovka tak jako bych to udelal vypinacem a pri tom vypinac je v poloze 0. Ozelim to umisteni ale tu funkci ne :-) Mam moznost koupit rele, ktere se prodava jako originalni prislusenstvi, ale to se pripojuje na kontrolku dobijeni a navic se zapne jen tlumena svetla a palubovka je vypla :-( To relé od APROFI je to samé co prodává molpir. Osobně ho mám od APROFI Jojo je to to same rele, ale tam mi zase rekli, ze me napisou do poradniku, ale nemuzou vubec rict kdy se na me dostane rada :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Ani u jednoho rele, ktere mi tu jsou doporucovana jsem se nedozvedel, jesi zapinaji taky palubovku a spz - tedy komplet svetla jako pomoci vypinace... Byl bych docela rad, aby tuhle fci rele melo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.