Srpen 13, 200619 r Takze, kdyz shrnu vase odpovedi, vychazi pro me nejlepe relé denního svícení ASS2 jak popsal MichalP - jen skoda, ze pri vypnutem klicku nejdou zapnout i potkavacky. Ale, jak se rika - i hovno ma sve mouchy Diky vsem za informace PB Přesně jak píše Vaša, potkávačky nezapneš, to už je z výroby. Nejspíš proti výbíjení baterky a šetření žárovek.
Srpen 13, 200619 r Už se to pohlo nějak se světlama na denní svícení ? Jako ideální se mi zdá mít relé proti zapomenutí a to spíná pouze světla na denní svícení - máte někdo, jde to tak používat ?
Srpen 14, 200619 r Uz si pripadam fakt otravnej...ale prosim poradte mi nekdo jak zapojit rozsvecovani pristrojovky...mam rele od Molpiru a ta zhasnuta pristrojovka me stve.... :-(
Srpen 14, 200619 r Uz si pripadam fakt otravnej...ale prosim poradte mi nekdo jak zapojit rozsvecovani pristrojovky...mam rele od Molpiru a ta zhasnuta pristrojovka me stve.... :-( zapoj to podle schematu
Srpen 14, 200619 r Uz si pripadam fakt otravnej...ale prosim poradte mi nekdo jak zapojit rozsvecovani pristrojovky...mam rele od Molpiru a ta zhasnuta pristrojovka me stve.... :-( zapoj to podle schematu podle schematu to mam...ale podle schematu to svitit nema...je to i v navodu na pouziti...ale nekdo na foru psal ze zalezi jen na tom jak se to zapoji...tak doufam ze to nejak pujde....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.