MichalP Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Takze, kdyz shrnu vase odpovedi, vychazi pro me nejlepe relé denního svícení ASS2 jak popsal MichalP - jen skoda, ze pri vypnutem klicku nejdou zapnout i potkavacky. Ale, jak se rika - i hovno ma sve mouchy Diky vsem za informace PB Přesně jak píše Vaša, potkávačky nezapneš, to už je z výroby. Nejspíš proti výbíjení baterky a šetření žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Už se to pohlo nějak se světlama na denní svícení ? Jako ideální se mi zdá mít relé proti zapomenutí a to spíná pouze světla na denní svícení - máte někdo, jde to tak používat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Uz si pripadam fakt otravnej...ale prosim poradte mi nekdo jak zapojit rozsvecovani pristrojovky...mam rele od Molpiru a ta zhasnuta pristrojovka me stve.... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Uz si pripadam fakt otravnej...ale prosim poradte mi nekdo jak zapojit rozsvecovani pristrojovky...mam rele od Molpiru a ta zhasnuta pristrojovka me stve.... :-( zapoj to podle schematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Uz si pripadam fakt otravnej...ale prosim poradte mi nekdo jak zapojit rozsvecovani pristrojovky...mam rele od Molpiru a ta zhasnuta pristrojovka me stve.... :-( zapoj to podle schematu podle schematu to mam...ale podle schematu to svitit nema...je to i v navodu na pouziti...ale nekdo na foru psal ze zalezi jen na tom jak se to zapoji...tak doufam ze to nejak pujde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.