Přejít na obsah

Jakou sedacku pro ridice?


booot

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem,

jsem cerstvy majitel OI. Mam trochu problem se sedackou. Vzhledem k me vysce pres 190cm mam potize s delsi jizdou. Sedacka je tvrda a at ji nastavim jakkoliv, po delsi jizde me zacnou bolet zada na bedrech a hlavne prava noha - diky tomu, ze plynovy pedal je docela blizko a mam nohu dost vysoko. Jsem zvykly z renaultu na 'gauce', se skodovkama sem mel vzdycky problem i jako spolujezdec. Muzu si nechat sice namontovat tempomat a noze obcas ulevit, ale to mi prijde jako reseni znouze. Pri cestach na dovolenou bych stejne trpel. Muzete mi nekdo doporucit nejakou lepsi sedacku? Nemusi byt ani sportovni, staci nejaka lip stelovatelna nebo s delsim sedakem. Mam tam nejakou zakladni, pouze s posunem nahoru-dolu, dopredu-dozadu a naklopeni operadla. Stelovani beder tam nemam. Zatim to resim polstarem pod pravou nohou, coz pomaha jenom castene, zada boli furt. V bazarove sekci jsou sedacky z elegance nebo z RS, ale vetsinou v kuzi nebo polokuzi a tu nechci.

Diky za pripadne rady.

OI, r.v. 2004, 1595ccm, 75kw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně jsem taky nebyl spokojen s tvrdymi sedačkami, tak jsem nakonec ač měli ty moje vyhřívání, sáhl po sedačkách z Bory, páč kamarád si měnil svoje za jiné, nechal mi je za 1500, samozřejmě už jsou vidět nějaké oděrky, ještě aby ne po takové době používání. Maximální spokojenost! Jsou měkčí a už mě tolik ty záda nebolí.

Jinak bych ještě mohl doporučit sedačky z Leonu Cupra, ale to už je jiná cenová relace a blbě se shání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Caute vsichni

Se sedackou mam taky trochu problem. Mam nastaveni bederni casti ale nefunguje a zaseklo se ve "vysunute" poloze. Koleckem muzu tocit sem a tam a nic se nemeni. Da se to nejak opravit? Nebo da se ta bederni podpera po rozdelani treba nejak zasoupnout zase spatky? Neresil bych to kdybych nemel 203 cm a 120kg.. Diky moji velikosti je to opravdu nepohodlne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravit se to dá, sedačku ven, rozčalounit opěrák a opravit bederku, může být utržené lanko, bowden, ulomený vnitřek toho štelovacího kolečka...

Osobně bych radši koupil na vrakáči nějkaou pěknou neprosezenou sedačku s funkční bederkou a přehodil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za odpoved. Ja mam v planu sedacky vymenit, ale zaroven s celim interierem. Chci ho ale v cerne barve s airbagem a vyhrejvanim jako to je ted. A nejak to nemuzu sehnat asi to chvilku potrva.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...