odie Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Zdravím všechny nadšence Fabie. Omlouvám se za nový téma ale tohle sem tady fakt nenašel. Mám v autě neoriginální autorádio + fantom a potřebuju zjistit kam napojit fantoma aby byl spínaně. Modrej káblík s pruhem co de z rádia slouží ke spínání audio zesilovače a ten co je ze svazku z auta zase není spínanej. Když to zapojím k zesíku tak po zapnutí mi rádio šumí. Vlastně když to zapojím k čemukoliv čemu odebírá proud rádio tak to šumí. Napojil sem to zatím na nespínanej kontakt k rádiu hraje to dobře jen bez nastartování jinak prská. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Co mas za radio? Jestli se nepletu, tak z kabelaze u neoriginalnich radii jde vystup na antenu, kde je napeti prave po zapnuti radia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odie Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 JVC KD-R402. To co vy tady všichni popisujete jako napájení pro anténu mám manuálu od rádia jako REMOTE pro zesilovač. Zkoušel sem ještě změřit kolik má káblík od HF a tam je nějakých 7V. Nejlíp a nejčistěji to hraje od kabelu z auta na kterým není nic jinýho zapojený. Hraje mi u nás i nemožný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odie Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Jo tak je to doslova "Pro výsuvnou anténu nebo zesilovač". Mám tam zapojenej zesilovač. Když tam připojím ještě anténu tak se to ruší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 No tak si natáhni k radiu nějaký další spínaný kontakt... třeba přímo ze spínačky, nebo z pojistkovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.