century Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) Zdravím. Najde se někdo kdo má možnost k dílům škoda? Potřeboval bych změřit výšku přužin(klasicky když jsou volné) na zadní nápravy na Yetim, o2combi 4x4, o2 scout, 02combi s paketem špatné cesty. Našel by se někdo? Jde mi o to, zda jsou všechny stejně vysoké a jestli ne o jaké jsou velikostní to rozdíly. Na motor TDI Editováno: 3. Červen 2010, autor: century Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Úplně by stačilo změřit výšku pružin na yetim u zadní nápravy- tedy zadní pružiny. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 pokud napíšete označení pružin,nebo alespon jejich barevné označení napíšu vám jejich délky v nezatíženém stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopecký Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Zdravím,mám na 1,4 pružiny označené 4. modré tečky, zdají se mi dosti tvrdé.Viděl jsem na jiném vozidle (2modré,1bílou,1oranžovou),je rozdíl v tuhosti? existuje nějaká tabulka pružin.Díky za odpověď. Kopecký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Nejlepší jsou oranžové. Je to kompromis mezi dobrými jizdními vlastnostmi a pohodlím bílé jsou měké. Kombinace různých barev je jak Octa v kombíku. Auto je rozhoupané takové nic moc . Já mám 4 oranžové a paket pro špatné cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MICHAL5 Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Nevím kam s tímto tématem, tak to píšu sem. Zjistil jsem, jak jsou takové ty gumové prachovky u předních tlumičů, že mi po zimě nesedí v dolní části, jsou vypadlé, a pokud je znovu nasadím na doraz (převléknu a nasadím), tak po prvním přejetí nerovnosti mi převleky vypadnou a prachovka odstává, tzn. pod ní se dostává vlhkost, voda, prach, apod.. Předtím mi to nevadilo, asi jsem si toho nevšiml, nyní ovšem ano a to proto, že mi častěji při přejezdech nerovností předek vrže. Má s tím někdo zkušenost, zda je to věkem auta (2009) a je třeba tototřeba vyměnit. Díky za postřeh u jiných Yetiků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.