Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Najde se někdo kdo má možnost k dílům škoda? Potřeboval bych změřit výšku přužin(klasicky když jsou volné) na zadní nápravy na Yetim, o2combi 4x4, o2 scout, 02combi s paketem špatné cesty. Našel by se někdo? Jde mi o to, zda jsou všechny stejně vysoké a jestli ne o jaké jsou velikostní to rozdíly. Na motor TDI

Upraveno od century

• 2 týdny později...
  • Autor

Úplně by stačilo změřit výšku pružin na yetim u zadní nápravy- tedy zadní pružiny. Děkuji

• 2 týdny později...

pokud napíšete označení pružin,nebo alespon jejich barevné označení napíšu vám jejich délky v nezatíženém stavu

• 4 roky později...

Zdravím,mám na 1,4 pružiny označené 4. modré tečky, zdají se mi dosti tvrdé.Viděl jsem na jiném vozidle (2modré,1bílou,1oranžovou),je rozdíl v tuhosti? existuje nějaká tabulka pružin.Díky za odpověď.

Kopecký

• 3 týdny později...

Nejlepší jsou oranžové. Je to kompromis mezi dobrými jizdními vlastnostmi a pohodlím bílé jsou měké. Kombinace různých barev je jak Octa v kombíku. Auto je rozhoupané takové nic moc . Já mám 4 oranžové a paket pro špatné cesty.

• 2 roky později...

Nevím kam s tímto tématem, tak to píšu sem. Zjistil jsem, jak jsou takové ty gumové prachovky u předních tlumičů, že mi po zimě nesedí v dolní části, jsou vypadlé, a pokud je znovu nasadím na doraz (převléknu a nasadím), tak po prvním přejetí nerovnosti mi převleky vypadnou a prachovka odstává, tzn. pod ní se dostává vlhkost, voda, prach, apod.. Předtím mi to nevadilo, asi jsem si toho nevšiml, nyní ovšem ano a to proto, že mi častěji při přejezdech nerovností předek vrže. Má s tím někdo zkušenost, zda je to věkem auta (2009) a je třeba tototřeba vyměnit. Díky za postřeh u jiných Yetiků.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.