Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Sháním krytky na šrouby kol k mé Okině. Poradí mně někdo kde je sehnat. Komunikoval jsem již s vittoriem, ten je prý má, ale nevím za kolik, takže pokud článek přečteš tak napiš.

A ostatní pište taky, každá rada dobrá. A ještě jeden problémek. Na každém kole mám bezpečnostní šroub takže tam krytka pasovat nebude. Máte někdo nějaké řešení nebo zkušenost?

Dík za rady zdraví Havran.

Sháním krytky na šrouby kol k mé Okině. Poradí mně někdo kde je sehnat. Komunikoval jsem již s vittoriem, ten je prý má, ale nevím za kolik, takže pokud článek přečteš tak napiš.

A ostatní pište taky, každá rada dobrá. A ještě jeden problémek. Na každém kole mám bezpečnostní šroub takže tam krytka pasovat nebude. Máte někdo nějaké řešení nebo zkušenost?

Krytky koupis normalne origos, cerny nebo stribrny a na bezpecnostni origos je maj taky, pokud nemas bezpecnostni srouby origos, tak bud krytky co sou k tomu, nebo prizpusobit ty origos -_-

• Autor

Takže se mám zeptat přímo ve Škodovce nebo nějakým autorizovaným servu?

zkus Kvacha, ICQ: 258033533, mail : kvacho@seznam.cz

Nabizel mi je.

Jedny bych měl, nevím cenu, navrhněte

• Autor

Taky nemám představu o ceně, ale viděl bych to tak 7,-/ks. Ale fakt nevím. a tyky je důležité odkud jste. Abych nedal víc peněz za poštovné než za samotné krytky. a máte je i na bezpečnostní šrouby?

taky mam doma sadu

Včera jsem je kupoval v prodejně Škoda, 15 kaček za kus. Cena šílená!! Mají v nabídce hranaté na normální šrouby i kulaté na bezpečáky.

Maji i stribrne, at to nemusim strikat, ta cerna brrr

To nevím, prodavač donesl ze skladu jenom černé, na stříbrné jsem se neptal.

Nekdo vise psal ze by mely bejt a stribrnych litacich by vypadali lip

Myslím,že stříbrné jsou na Supa.

Jedny bych měl, nevím cenu, navrhněte

Já mám sadu stříbrných resp. šedých. cena 150,-

Normalne ve skodakauflandu?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.