Havran Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Sháním krytky na šrouby kol k mé Okině. Poradí mně někdo kde je sehnat. Komunikoval jsem již s vittoriem, ten je prý má, ale nevím za kolik, takže pokud článek přečteš tak napiš. A ostatní pište taky, každá rada dobrá. A ještě jeden problémek. Na každém kole mám bezpečnostní šroub takže tam krytka pasovat nebude. Máte někdo nějaké řešení nebo zkušenost? Dík za rady zdraví Havran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Sháním krytky na šrouby kol k mé Okině. Poradí mně někdo kde je sehnat. Komunikoval jsem již s vittoriem, ten je prý má, ale nevím za kolik, takže pokud článek přečteš tak napiš. A ostatní pište taky, každá rada dobrá. A ještě jeden problémek. Na každém kole mám bezpečnostní šroub takže tam krytka pasovat nebude. Máte někdo nějaké řešení nebo zkušenost? Dík za rady zdraví Havran. Krytky koupis normalne origos, cerny nebo stribrny a na bezpecnostni origos je maj taky, pokud nemas bezpecnostni srouby origos, tak bud krytky co sou k tomu, nebo prizpusobit ty origos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havran Vloženo 23. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Takže se mám zeptat přímo ve Škodovce nebo nějakým autorizovaným servu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Sháním krytky na šrouby kol k mé Okině. Poradí mně někdo kde je sehnat. Komunikoval jsem již s vittoriem, ten je prý má, ale nevím za kolik, takže pokud článek přečteš tak napiš. A ostatní pište taky, každá rada dobrá. A ještě jeden problémek. Na každém kole mám bezpečnostní šroub takže tam krytka pasovat nebude. Máte někdo nějaké řešení nebo zkušenost? Dík za rady zdraví Havran. zkus Kvacha, ICQ: 258033533, mail : kvacho@seznam.cz Nabizel mi je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Jedny bych měl, nevím cenu, navrhněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havran Vloženo 23. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Taky nemám představu o ceně, ale viděl bych to tak 7,-/ks. Ale fakt nevím. a tyky je důležité odkud jste. Abych nedal víc peněz za poštovné než za samotné krytky. a máte je i na bezpečnostní šrouby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 taky mam doma sadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pgp Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Sháním krytky na šrouby kol k mé Okině. Poradí mně někdo kde je sehnat. Komunikoval jsem již s vittoriem, ten je prý má, ale nevím za kolik, takže pokud článek přečteš tak napiš. A ostatní pište taky, každá rada dobrá. A ještě jeden problémek. Na každém kole mám bezpečnostní šroub takže tam krytka pasovat nebude. Máte někdo nějaké řešení nebo zkušenost? Dík za rady zdraví Havran. Včera jsem je kupoval v prodejně Škoda, 15 kaček za kus. Cena šílená!! Mají v nabídce hranaté na normální šrouby i kulaté na bezpečáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Maji i stribrne, at to nemusim strikat, ta cerna brrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pgp Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Maji i stribrne, at to nemusim strikat, ta cerna brrr To nevím, prodavač donesl ze skladu jenom černé, na stříbrné jsem se neptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Nekdo vise psal ze by mely bejt a stribrnych litacich by vypadali lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Maji i stribrne, at to nemusim strikat, ta cerna brrr Myslím,že stříbrné jsou na Supa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Jedny bych měl, nevím cenu, navrhněte Já mám sadu stříbrných resp. šedých. cena 150,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Normalne ve skodakauflandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.