DKx Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Jak je všeobecně známo, jak Octavia tak i Fabia má příliš křehké "žaluzie" mřížek ventilace, zvlášť jsou-li rámečky lakované, nebo přes ně přetažena fólie. Vylámou se malé tyčinky co určují tu správnou pozici a točí se to tam jak chce .. a je to škaredý. Tak jsem se pustil do opravy. Možná je to už staré, ale napadlo mě místo těch tyčinek dát kousek špendlíku. Postup je jednoduchý - vyndáte ty špatné lopaky, v kleštích nad plyňákem rozžhavíte celý špendlík (ti co mají elektriku mají smůlu ) a rychle ho vmáčknete na místo, kde byla ta původní tyčinka. Postup opakujete tak dlouho, dokud není dost hluboko a nedrží sám. Pak pomocí druhých kleští odlomíte špendlík na požadovanou délku a jemňounce zakápnete vteřiňákem. A je to ! Jednoduché a efektivní. Je ale dobré použít krejčovský špendlík místo toho obyčejného na nástěnky, protože ten je daleko pevnější a neohýbá se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 ..jdou lopatky vyndat bez demontáže výdechů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 ten obrázek se moc nepovedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ten obrázek se moc nepovedl To ne, jsem si toho vědom. Foceno mobilem, ono je to příliš malé na dobrou fotku, ten můj (M75) to nedokázal dostatečně doostřit. Co se týče demontáže - samozřejmě ne. Musí se celý ten výdech vyloupnout z palubky, pak z něj sundat rámeček a až pak se dají lopatky vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.