Shotek Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Zdravím, nevíte jestli se dá nějak zbavit šílenýho vrzání vzpěr pátých dveří u combi při otvírání a zavírání? Mám je tam sotva rok a drží pěkně. Zkoušel jsem vazelínu, pak silikon. Ale nic nepomáhá. Mám pocit, že je to tak na nový, ale tady na fóru jsou koumáci, tak za zeptání člověk nic nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Zdravím tě, já řešil tento problém u OI Sedan. Nastříkal jsem do pantů těchto vzpěr WD (nebo Konkor), a bylo po problémech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 do pantov? podla teba to hrozne vrzganie vychadza z pantov? ja stale ze z tlmica. no skusim kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Mno také jsem si myslel že to dělají vzpěry samotné. Bohužel jsem to nastříkal to těch pantů, několikrát otevřel a zavřel! O ono vrzání bylo pryč Zkus a pak hoď echo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 11. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Bohužel v mém případě opravdu vržou ty plynové vzpěry samotné. Zkoušel jsem to. Když na ty vzpěry nastříkám WD, tak to vrzání přestane. Bohužel účinek WD je cca na dvě otevření a zavření a pak už to zase vrže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Mam ten samy problem. Vzpery mam repasovane od p.Gorčáka, drží a otvírají na jedničku, ale to hrozný vrzání je fakt hnus. Vim taky na 100% ze to jsou vzpery, zkousel jsem je promazat, ale pomohlo to max na den :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 (editace) Viděl bych to na reklamačku, repase je repase... taky se časem chystám odeslat ke Gorčákovi Editováno: 11. Červen 2010, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Já to musím zaklepat, mám už několik měsícu zrepasovany vzpěry od Gorčáka a zatím v pohodě, jo trochu to vrzalo v těch kloubcích těch vzpěr, ale po stříknutí WDčka je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Tak nevím ale asi u pana Gorčáka neuspějete tady jsem četl že končí s živností. http://forum.skodaho...ost__p__1381548 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.