Tony350z Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 A který kabel přesně bych měl koupit pro OII rv2005?Díky s tym ti poradit neviem, ked si budem kupovat ja tak isto budem potrebovat pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 mne prišli LEDky po 11tich dňoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAVAN Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Tak panove jaky kabel poradite na octavia 2, 1.9Tdi, 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 HEX-CAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 ano ale jakou verzi? Mám VAG-COM 704.01 (clon z dealextreme.com) a nejsem schopen nakodovat např panické brždění - jak dam uložit tak to hodí chybu, ale kódoval jsem Teardrop a naprosto v pohodě. Je možné že tento starší kabel neumí LCode? Co se týka kabelu z číny na homemade dostačující ted nejnovší čína je tahle http://www.dealextreme.com/p/vag106-car-diagnostic-cable-black-58552 Licence kabelu viz přílohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Verzi co nejnovější (11.1.2) nebo alespoň nějakou desítku, tohle se dá dobře vyřešit originálním kabelem, kde má člověk vždy poslední verzi a nemusí pořád kupovat nové kabely kvůli nové verzi programu, který s původním kabelem nejde a kabel zničí. A pokud někdo chce kabel jen na nastavení něčeho, tak je asi nejlepší najít někoho v okolí, kdo kabel má, a udělá to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Kdo takový kabel má?Hodlám zaslepit EGR a budu potřebovat vymazat chybu která určitě naskočí.Jedná se o Nepomuk Plzeň Jih a tak do 50 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 20 dolaru za 11.3 http://www.diytrade.com/china/4/products/9198182/HEX-CAN-BUS_V11_3.html?r=0 ale nevím kolik pošta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 25 doláčů i s poštou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonChuanes Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Až to někomu za těch dvacet babek přijde, jestli by se mohl pochlubit, zda li to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 (editace) Nechci nikoho strašit, ale já jsem kvůli něčemu podobnému byl na Policii podávat vysvětlení. Moc příjemný zážitek. Firmy prodávající originály si to poslední dobou celkem hlídají. Podotýkám, že s ničím takovým neobchoduji, byl jsem pouze zákazník. Editováno: 18. leden 2012, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 tomina: Odkud jsi kupoval??? DonChuanes: Jinak číňana mám, když dodržuješ určité věci, tak je vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonChuanes Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Stanson: Mohu se zeptat, za kolik a kde to seženu ? Případně i co je potřeba dodržovat ? Případně SZ díky Koukal jsem na aukro, dealextreme apod, ale všude maj bez Can-bus. A když už to podporuje, tak to zase neumí Vag-com. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 (editace) Pokud si toto neumíš dohledat, tak si jej ani nekupuj, protože práce s diagnostikou je podstatně složitější než hledání na internetu. Na DX je(VAG106), špatně jsi hledal, já mám z chinabuey(ale už déle a je to starší verze). Neaktualizovat, nepřipojovat PC s kabelem k netu, používat jen dodaný software. Editováno: 21. leden 2012, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 koupil jsem 10.6tku na DX a problém co jsem popisoval už nemam všechno kodovaní OK kabel přišel v pohodě i ta 704.1 přisla taky z DX v pohode stal 28 USD akorát jsem měl mírně poškozené CD ale na foru DX jsem našel odkaz na MU ještě že tak, kupovat kabel o pár dní později asi bych byl nahrany, protože jsem to jinde nenašel. origo soft u clonu nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 to Stanson: http://www.dealextreme.com/p/vag106-car-diagnostic-cable-black-58552 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 To mělo být asi to DonChuanes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 A půjde udělat diagnostika na octavii II pomocí tohoto kabelu? http://www.dealextreme.com/p/vag-com704-1-car-diagnostic-tool-114252 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Ano, ale to uz radeji rovnou kup kabel verze 106, 704 je uz dost historie a u klonu aktualizovat nemuzes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 a kterej kabel na OII 2008 http://www.chinabuye.com/vag-908-1-vagcom-updated-odx-data-for-vw-audi nebo http://www.chinabuye.com/vag-k-can-commander-full-1-4 chci to pouze na diagnostiku nebo nějaký to kodování, světel apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Když už, tak ten první, ale je to zas stará verze - 908 - raději někde najdi alespoň 106, jelikož, jak jsem už psal, je to klon a na ty update nejsou a nebudou, lepší je tedy rovnou koupit co nejnovější verzi, stojí snad stejně. Nejnovější verze je 11.11, tedy v označení klonů asi 111, pokud vůbec existuje. Pokud to chcete vyloženě na nějaké nastavení funkcí a občas diagnostiku, tak je možná lepší za někým zajet kdo to nastaví a projede chyby... I pomocí "blbuvzdorného" VCDS se dá pár věcí zničit a zablokovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpitris Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 predpokladam, ze neco takoveho by mohlo fungovat: http://www.talentcar.com/index.php?main_page=product_info&cPath=784&products_id=586 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudies Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Když už, tak ten první, ale je to zas stará verze - 908 - raději někde najdi alespoň 106, jelikož, jak jsem už psal, je to klon a na ty update nejsou a nebudou, lepší je tedy rovnou koupit co nejnovější verzi, stojí snad stejně. Nejnovější verze je 11.11, tedy v označení klonů asi 111, pokud vůbec existuje. Pokud to chcete vyloženě na nějaké nastavení funkcí a občas diagnostiku, tak je možná lepší za někým zajet kdo to nastaví a projede chyby... I pomocí "blbuvzdorného" VCDS se dá pár věcí zničit a zablokovat. Da se s tim kabelem verze 106 zmenit startovaci davka nafty? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 U jakého auta? Ale to je vlastně jedno, verze 106 by měla podporovat vše, co program VCDS umí u zatím všech Octavií 2. generace. Přehled co a jak nastavit se dá pochytit v programu VIS, aktuálně verze 4.0. Pro lepší podporu (popisky, ŘJ...) je vždy lepší nejnovější verze VCDS, anglická v současnosti myslím 11.11.2. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudies Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Melo by to byt na Oktavku 2 PD 2.0TDI, r.v.2005. Z tech predeslych prispevku jsem to pochopil, ze by to na ni melo jit, tak jsem to tu uz nepsal. Nejspis pujdu do tohodle: http://www.dealextreme.com/p/vag106-car-diagnostic-cable-black-58552 Ten VIS vypada, ze bude uzitecna vec Diky! Jeste tedy k tomu VCDS (mozna to bude uzitecne i budouci navstevniky): jestli jsem to dobre pochopil, tak staci stahnout napr. aktualni anglickou verzi 11.11.2 (http://www.ross-tech.com/vcds/download/current.html) nainstalovat bez pripojeneho kabelu, vypnout net, pripojit kabel, nedelat update/aktualizaci a zacit delat kouzla s pomoci VIS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.