lmarek Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Samozrejme nektere jednotky dlouhe kodovani nepodporuji (napr. volantova jednotka (aspon ta moje)). Napr. Centralni elektrika, ABS, radio atd. podporuji LCode Na kodovani pouzivam primo LCode, ktery je soucasti VCDS (v CZ verzi mam pocit neni, ale da se dohrat z EN verze a funguje pak uplne stejne) Díky za info stáhnul jsem anglickou vr. a vyreseno, lcode tam běží, teď ještě najít, kde se dá aktivovat av vstup na columbusovi a budu spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I__C__E Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Ahoj všem potřeuji radu jak pod win 8.1 zprovoznit kabel VAG-K+CAN (DOSTAL JSEM K NÉMU NA CD vcds release 12.12.0)...potřebuji na fabia I. vyměnit budíky...děkuji mnohokrát předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Hex-can s vcds 12.12.0 mi funguje bez problémů na W8.1 64bit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I__C__E Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 mám označení ROHS commander full..je někde nějaký návod na instalaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Mne 12.12.0 na Windows 8.1 64bit nefungovalo (nerozchodil jsem ovladace). Ted mam 12.12.3 a uz nemam problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I__C__E Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 kde to stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I__C__E Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 problém je spíše v připojení s autem...ovladače usb na počítači mám...počítač kabel najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Jestli mas originalni kabel, tak si stahni aktualni verzi na strankach Ross-Tech (nyni verze 14.10). Jestli mas cinskou kopii, muzes pouzivat jen verzi, ktera byla na prilozenem CD. Novejsi verze by kabel pravdepodobne znicila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Prosím o pomoc po instalaci vcds 12.12 čína klon pripojeni k zásuvce se objevuje tato hláška. Viz. Obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Vcds 12.12.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 A ten klon byl původně s jakou verzí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 (editace) Stejna verze... Jen s original CD bylo pro windons 7, ale ja potreboval na win 8. Čínan poslal odkaz na stazeni stejne verze,jen s podporou nových win 8 Editováno: 20. Květen 2015, autor: Yaris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 komplet odisntalovat, smazat složku, nainstalovat novou verzi jako administrator a pozorně číst přiložené instrukce, obvzláš%t si dej bacha, jestli se ti instalují usb ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 A pokud kabel neni pripojeny k zasuvce, tak to interface najde? Pokud ano, tak jsem mel stejny problem po prechodu na Windows 8. Ten kabel uz jsem nikdy nikde nezprovoznil. Koupil jsem novy s VCDS 12.12.3 a uz to slape i na Windows 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 jj, počítač by měl komunikovat i s kabelem bez auta, nenajde can a KK lajny, jinak komunikace probíhá... Popravdě potom co číňani přestali používat atmegy, tak bych si ten kabel už nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Tak jsem odinstalovat,všechno smazal. Zatim porad stejná hláška. Zítra si pujčím pan táty notebook s win7 a uvidíme. Jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorT Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Když koukneš do správce zařízení tak bys tam měl po připojení kabelu na položce usb mít někde položku RossTech, tak víš že ovladače pro usb jsou OK, potom připoj k autu, zapni zapalování, a spusť prog., udělej test a mělo mělo to fungovat, koukal jsem u kámoše co má stejný klon a ty položky a verze usb má úplně stejné jako na tvém obrázku a funguje to, jen tam má napsáno místo toho "not found" K1-OK, K2-OK, CAN-OK, nebo tak nějak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svabek Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Pánové rád bych se dozvěděl, zda má někdo zkušenost s používáním čínských kopií kabelů HEX-CAN z Aliexpressu, které uvádí o několik příspěvků výše např. LucasCZE a to konkrétně s Octavií II FL 2013 1,6 TDI CR 77 kW. Někde jsem se totiž dočetl, že právě s tímto modelem ty kabely nefungují, jinde to zase vyvraceli. Tak bych rád věděl, jak to tedy je. Děkuji za každou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Pravda je taková, že ty kabely zpravidla fungují, ale občas to vůbec nefachá Prostě klon a je úplně jedno, kde a od koho ho koupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svabek Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 (editace) S tím tak nějak počítám, že je to risk - kupovat klon. Spíš mi šlo o to, jestli se zrovna o tom mým modelu ví, že s ním to nejede vůbec, nebo mám stejnou pravděpodobnost jako u jakýhokoliv jinýho modelu auta. Protože jsem o tom kdesi na jiným fóru v polovině minulýho roku cosi četl. Editováno: 18. Červen 2015, autor: Svabek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Mam klon z Ali a na O2 FL 1.6 TDi CR jde všechno, akorát dost stávkuje jednotka motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svabek Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Díky za zkušenost - to že stávkuje znamená cca co? Nejde vůbec, jde 1 z 10, padá spojení,..? Ostatní (rádio, oslvětlení, centrál, atd.) je v poho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Ke kabelu jsem dostal dvě verze VCDS - 12.12.0 a 11.11.6, na novější verzi se k jednotce dá připojit, ale hodí chybu v ROD a v podstatě nic tam nefunguje. Ve starší verzi se tak v 1/2 pokusů daří k jednotce připojit bez ROD chyby, ale nejde mi například přečíst stav DPF filtru. Jinak všechny ostatní jednotky fungují v pohodě, nebo jsem tam minimálně já problém nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svabek Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 A vzpomněl by sis, jakou verzi firmware máš v kabelu? 1.9? Nebo starší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 To se dá zjistit jen přes VCDS pod about? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.