jindra999 Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Koukám, že to na Alíkovi vydrží sotva den, tak dám nepřímý odkaz, prostě vyhledat vcds 17.8. Brát Verze 2, s odpojitelným kabelem a lepší indikací činnosti barevným led proužkem, místo schované diody, na kterou nebylo nikdy vidět. Takže nic pod 25 USD nebrat. https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170911063148&SearchText=VCDS+17.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jgiorgio Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 (editace) Ahoj kluci,mám podobný problém jak tu někteří píšete. koupil jsem VAG z číny ,verze 17.1..3 zkusil dlouhé kódování na přísvit do zatáček denní svícení přes mlhovky . kody si to uloží,akceptuje je ale nic nefunguje. může to být tou čínou nebo kde bude problém? díky za radu, mám O2 před face 2008 bez PDF Jirka Editováno: 20. Září 2017, autor: jgiorgio chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 To bych na chybu kabelu neviděl. Ten když zlobí, tak nekomunikuje, vypadává spojení, nepodaří se uložit změnu. Jak se změna zapsala, tak to prostě navoleno máš, ale konstelace jednotek v tom modelu tu funkci asi neumožňuje. Třeba musí být o fous novější komfortní jednotka, nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jgiorgio Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Děkuj za info,jsem aspoň o něco klidnější Něco mi to dovol nakódovat,třeba svícení blinkry jako parkovačky,atd,ale ty mlhovky ne a ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jgiorgio Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 poradíte mi kluci co za jednotku komfortu tam musím dát aby fungovala? teď tam tuším je 1KO 959433BT Děkuji a odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Ahoj kluci...jsem novaček..kopil jsem octavii scout 2011 a nevim kde a jak levne koupit vag ktery bude fungovat? Neco jsem nasel na alixpres a nevim co je dobre. Prosim o radu a linky moc dekuji...omlouvam se zda neco delam zde na foru spatne ale uz badam 2 dny...dekuji za linky a cokoliv co mi pomuze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Uz je to asi pozde, ale stejne ti odpovim. Ted bych koupil tento kabel... https://www.aliexpress.com/item/Support-offical-vcds-17-8-software-VCDS-HEX-V2-interface-VAG-COM-17-8-VAGCOM-17/32842111218.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Před hodinou, LucasCZE napsal: Uz je to asi pozde, ale stejne ti odpovim. Ted bych koupil tento kabel... https://www.aliexpress.com/item/Support-offical-vcds-17-8-software-VCDS-HEX-V2-interface-VAG-COM-17-8-VAGCOM-17/32842111218.html Ahoj dekuji...uz jsem koupil jen je v cz a neni V2...no snad to bude fungovat...moc dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 (editace) Bude zajímavé, zda bude CZ verze funkční, dej pak info. P.S. Necituj předchozí příspěvek. Editováno: 10. Listopad 2017, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Neboj podelim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milo1 Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 Ahoj, předem se velice omlouvám, že otevírám staré téma, ale mám v tom značný chaos (bordel). Chtěl bych si pořídit diagnostický kabel pro běžné užívání "v domácnosti" pro vůz Oct. II Facelift 2010. Prosím, je nějaký kabel, který je za rozumnou cenu a bude mi fungovat s vozem tohoto ročníku. Dva dny pročítám fora a nějak to nemohu dát dohromady. Jestli máte přímo odkaz na levnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 AliExpress Hex-CAN V2 17.8 [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiago3271 Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Zdravim ludia mam problem. prosim poradte. Mam VAG max a kabel HEX-V2. A potrebujem spustit nudzovu regeneraciu dpf filtra na octavii 2.0 TDI CR . Ked sa spojim s riadiacou jednotkou motora tak 08-Merane hodnoty svieti na sivo a neda sa nato kliknut . co mam stym robit? preco to neide? Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Zdar všem, tak mi dorazil kabel z ali se softem v CZ... no zatim jsem aktivoval inscenaci na budikach a servisni menu v colubusu...zatim se seznamujem...ale v cz je tak 3/4 nevim jak hluboko jit opravdu se zatim ucim ale dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 A jak máš starého toho Columba? Jde tam nastavit i video za jízdy, VIM? dÍky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiago3271 Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Zdravim ludia mam problem. prosim poradte. Mam VAG max a kabel HEX-V2. A potrebujem spustit nudzovu regeneraciu dpf filtra na octavii 2.0 TDI CR . Ked sa spojim s riadiacou jednotkou motora tak 08-Merane hodnoty svieti na sivo a neda sa nato kliknut . co mam stym robit? preco to neide? Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Nebudeš mít klon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiago3271 Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 co je klon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 kopie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiago3271 Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 vysvetli mi to dakto normalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Co? Že máš nelegální čínskou kopii kabelu? To může a nemusí být důvod, proč to tam máš šedý, to ti nikdo na dálku neřekne. Zkus sehnat někoho s originál kabelem a nejlíp i se zkušenostma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiago3271 Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 kabel je original regstrovany a na vsettkych autach to ide iba na mojej octavke nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Vidíš, to je věc, co jsi mohl napsat rovnou, řada posledních komentářů je tak zbytečná. A proč to zrovna na tvým autě nejde, ti asi nikdo neřekne na dálku a budeš s tím muset zajet někam, kde se v tom vyznají a vyzkouší to na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiago3271 Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 ta diky no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
catmannm Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 (editace) Prosím o radu - který kabel/BTadaptér vybrat pro Octavia II 2006 diesel před faceliftem. Rád bych diagnostiku, mazání chyb, programování světel, zamykání atd Aliexpress nebo motordiag.cz , případně jiný dodavatel, ideálně s CZ programovým prostředím, v případě BT možnost i v chytrém telefonu .. Díky V tom motodiagu se neorientuju vůbec, je to poněkud nepřehledné, na Ali bych asi (snad správně) vybíral tady https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170911063148&SearchText=VCDS+17.8 ale jsou tam kombinace s CZ programem VCDS-VAG-COM-17-8-VAGCOM-17-1-3-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface nebo kombinace s EN programem VCDS-VAG-COM-17-8-VAGCOM-17-8-0-VCDS-HEX-CAN-USB ATMEGA162+16V8B+RT232RQ Rozdíl? Bude funkční oboje, nebo ten s ATMEGA bude fungovat jinak ....nebo se dá použít jiný SW v CZ ?? Editováno: 19. Prosinec 2017, autor: catmannm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.