Vincek88 Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Zdarec Chlapi. Koupil jsem kabel hex v2 z ali a když nainstaluju podle návodu, tak kabel ok ale CAN: nepřipraven. S autem nelze spojit. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincek88 Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 V 5. 5. 2019 na 9:24, Sovaja napsal: Ahoj, no....na Ali jsem fakt včera zkoušel hledat a nic. Stejně jako dnes a to i když dám vyhledat HEX V2. Bohužel, když jsem to tam koupil já, ten kabel, tak prodejce ihned skončil. Debata s Ali, dispute a další debata a vrácené peníze, protože se prodejce neozval ani jim. Takže jsem měl kabel a dodané CD na tisíc střípků. Pak jsem hledal kabel od jiného prodejce a NIC. V každém případě jsem dnes zkusil stáhnout ještě další verze VCDS včetně podobné názvově té, kterou jsem koupil s kabelem, takže..... 2018 Newest Version VCDS HEX V2 VAG COM 17.8.1 VAG COM 17.8 FOR VW AUDI Skoda Seat VCDS 17.8.1 English +VCDS 17.1.3 Czech Na uloz jsem stáhnul verzi VCDS 18.2 + 17.1.3 a nainstaloval jsem pouze 17.1.3 cz a u té se finálně musí nahradit dva soubory. Po spuštění to vypadá rozhodně lépe a to i včetně licence. Odpoledne to vyzkouším, jak si to povídá s autem..... díky Ahoj. Jak si to rozchodil, mě to napíše Can: nepřipraven a nelze se to spojit s autem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 Ahoj. Prodim o radu. Mam kabel Hex klon. Po preinstalovani windows a nainstalovani VCDS mi to haze chybu ze se adapter nespojil s vozidlem. Viz priloha. Je kabel ko nebo chybi nejaky ovladace? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajek Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Ahoj stalo se mi něco podobného! musí se znova přehrát flash paměť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bratislavčan Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Čaute prosím Vás o radu mam Š Octavia 3 (2019),bohužial originalelektroservis stoji za h....! Potrebujem premerať auto cez OBD diagnostiku a nechcem kupovať program s kablom pre autoservis za milion! Čiže free softver VAG COM a lacný funkčný kabel hex-can(com) pre obyčajného automobilistu,prípadne aký operačný systém treba na PC! Ďakujem za podporu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Ahoj. Ja budu na zkousku testovat tento kabel s udajne novou cestinou pro 19.6 HEX V2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 (editace) V 26. 6. 2019 na 22:56, Chlumec napsal: Ahoj. Prodim o radu. Mam kabel Hex klon. Po preinstalovani windows a nainstalovani VCDS mi to haze chybu ze se adapter nespojil s vozidlem. Viz priloha. Je kabel ko nebo chybi nejaky ovladace? Diky Pokud máš kabel s činy musíš použít soft na CD které jsi dostal! Na cd by měl být txt soubor a v něm další podstatne instrukce .... Sve taky dokáže udělat antivir.... Editováno: 28. Říjen 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Před hodinou, Octavka napsal: Ahoj. Ja budu na zkousku testovat tento kabel s udajne novou cestinou pro 19.6 HEX V2. pošli prosím link ;) jinak mně se podařilo zpět přivést k životu zdánlivě mrtvý (aktualizovaný) kabel z roku 2013 a frčí úplně v pohodě i s nejnovějším softem 19.6.2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romankamenek Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Ahoj. mam vcds hex can 19.6 z ali..uz som s nim aj nieco skusal hlavne vypnut start/stop a sklopenie zrkadiel,. ale to co hlavne potrebujem spojazdnit je preprogramovat 2. kluc -46adr. a sprovoznit prihrev-18adr. no lenze jako na potvoru mi tieto jednotky neodpovedaju. z 30 jednotiek len tieto 2 sa nespoja. moze mi niekto poradit ci treba kupit tu verziu V2 alebo je chyba niekte inde. vozidlo je alhambra ,Type: 7N-VW36 (7N0)7N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Security Acces ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romankamenek Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 před 10 minutami, zwan napsal: Security Acces ?? joj no to netusim. nestretol som sa ze by bola jednotka takto zabezpecena..ze sa s nou nemozem spojit. mas nejaky napad? ide to spristupnit cez can-gateway? mam aj log s chybami..ked ta to zaujima poslem ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 (editace) No ten se používá pro přístup do adaptaci pokud se dobře pamatuju. Napíše to že tam nemáš přístup nebo tak něco... https://www.ross-tech.com/vcds/tour/securityaccess.php A možná hloupost ale máš otočený klíč v poloze 1. Pokud ne některé jednotky nejsou přístupné... Editováno: 11. Listopad 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romankamenek Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 před 3 minutami, zwan napsal: No ten se používá pro přístup do adaptaci pokud se dobře pamatuju. Napíše to že tam nemáš přístup nebo tak něco... https://www.ross-tech.com/vcds/tour/securityaccess.php A možná hloupost ale máš otočený klíč v poloze 1. Pokud ne některé jednotky nejsou přístupné... tak to mozno bude chyba v tom ze nemam kluc v polohe 1 ja vsetko robim v 2.polohe. o tom som nevedel. ja som kupoval tento novsi hex can s tym ze 11 verzia mala problem pri jednotke motora kde som sa nemohol dostat do adapt.hodonot tym padom som nemal ako vypnut auto START/STOP. a tiez aj preto lebo mi neslo spojit s tymi dvomi jednotkami. no tak to skusim v polohe 1. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 No myslel jsem to spíše tak že to zkoušíš úplně bez klíče ale zkus... Při 2 by logicky mělo být přístupné vše ale člověk nikdy neví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romankamenek Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 tak zrejme to je ok ....ze sa priamo neda spojit s komfortkou 46---tu je odpoved https://forum.skodahome.cz/topic/133156-nefunguje-mi-kan%C3%A1l-46-komfort/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Ahoj, niekde som stratil original kabel zo sady VCDS http://www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/vag-com-max2008 Mam licenciu a certifikat... da sa nejak nahradit strateny original kabel? Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Vedeli by ste mi poradit preco mi program vypisuje "can not ready"? Na 100 krat sa mi konecne zobrazi hlaska "can ok" a mozem robit diagnostiku. Je to ubijajuce 30min len startovat program v aute. DakujemJe to cina kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Problém v konektivitě. Může to mít špatný kontakt v OBD Může být špatně propájený UBS kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Přesně takto se mi projevoval starý kabel z roku 2013. Koupil jsem verzi 2 s odpojitelným kabelem z roku tuším 2017 a fungovalo to dokonale na první pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpapagaj Vloženo 24. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2019 Vedel by som niekde v CZ/SK kupit takyto kabel? Ali som pozeral, ale nechcem cakat mesiac. Oplati sa kupit najnovsi (19.6.1)? Potrebujem na Skodu/VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 https://lmgtfy.com/?q=predam+vcds+19.6.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzmicz Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 V 28. 10. 2019 na 21:38, Octavka napsal: Ahoj. Ja budu na zkousku testovat tento kabel s udajne novou cestinou pro 19.6 HEX V2. Ahoj, jak si dopad s testovanim? Na ali sem nasel Czech/English jen verzi 18.9. Verze 19.6 v anglictine, polstine atd.. Na rosstech webu je pro nejnovejsi verzi 19.6 "info pending" cili se nevi co je noveho oproti 18.9? Resp. sou tam nejake zasadni zmeny? Kdyby bylo na me, tak vemu anglickou verzi, ale chtel bych to pro kamose, ktery anglictine(vubec) neholduje. https://www.aliexpress.com... Ma nekdo zkusenost? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal55 Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 (editace) Ahoj. Při připojení diagnostiky nejde načíst měřené hodnoty. Tato funkce je šedivá. U navigace to načíst lze. Uměl by někdo poradit, kde by mohla být chyba? Na O1 všechno běží normálně. Posílám i náhledy nastavení VCDS. Děkuji. Michal55 Editováno: 21. leden 2020, autor: Michal55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Nový motor, tam už nejsou klasické měřené hodnoty, ale musíš používat měřené hodnoty UDS (vpravo dole)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal55 Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Jo, to jsem použil, ale tam se myslím zobrazují naměřené hodnoty- co je správně. Nicméně mi tam chybí porovnání s požadovanými hodnotami, jak to bylo u O1. Jak tedy zjistím požadovanou hodnotu? V DP jsem to nenašel. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.