Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ZDAR VŠEM

Mám fábii 1,4 MPI (44kW) v základní výbavě (central , 1x airbag) a sháním centrální řídící jednotku dostal jsem několik nabídek ale problém je v tom že nesedí přesně číslo díku. Mám 5WK4 8212 A a v nabídce mám poslední písmeno B, C, nebo D je možné tyto díly zaměnit tak aby vše fungovalo jak má?

pokud má někdo zkušenost porsím o radu.

Vloženo

záleží na roku výroby.. pokud máš 99-02 tak tam je třeba přepojit cyklovač stěračů... jednotka s indexem D umí tripling, jinak asi nepřináší nic nového... pokud to máš kvůli tempomatu tak stačí i jednotka bez indexu na konci začínající na 6Q1 a tam by nebylo třeba nic přepojovat, jenom vyměnit kus za kus a překódovat... jednu kdyžtak mám...

Vloženo (editace)

JE TAM NĚJAKEJ ZKRAT, vybíjí to akumulátor klidový proud je okolo 120mA a potřebuju to vyměnit protože když to dýl stojí cca týden tak nanestartuju, Né proto abych něco vylepšil nebo přidával výbavu.

Editováno: , autor: Standis
pozor na citování příspěvků
Vloženo

přepojení není těžké.. je třeba jeden káblík úplně vyhodit z BSG a potom na páčce stěračů propojit dva konektory.... je třeba sundat volant, plasty kolem volantu aby ses dostal k páčce...

jseš si jistý že to způsobuje BSG ten odběr?

Vloženo (editace)

Jo když jsem měříl proud baterky v klidovém stavu (odpojené rádio, všechne světla vypnuta) a vytáhl jsem pojistku od jednotky porud poklesl asi o 100mA.

Ale stále přemýšlím nad tím jestli to nemůže být jiný obvod který je do jednotky zapojen. Tak skusím přes víkend ještě zapátrat.

Editováno: , autor: Standis
necituj předchozí příspěvky
Vloženo

to by si mal, ono sa to už riešilo, BSG by nemala prdnúť takto že by cucala pre nič za nič

máš tam viac poistiek ktoré vedú do BSG, napr svetlo vnútorné, stierače, ostrekovače...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...