Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám zájem o dodatečné namontování neodnímatelného tažného zařízení. Vím, že se ještě musí doobjednat elektroinstalace. Má s tímto typem už někdo nějaké zkušenosti? Sníží se nějak světlá výška vozu? A co nájezdové úhly? Z fotografie není přesně vidět umístění zásuvky (včetně adaptéru pro 7-pólovou zásuvku).

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mám ho namontováno 2 dny. Světlá výška se nezměnila, zadní nájezdový úhel lehce ano. Zítra můžu vyfotit. Cena mně vyšla přes 9000,- (tažné zařízení 2862,-, elektroinstalace 3932,-, redukce na 7-mi pólovou zásuvku 293,-, práce 8 hodin v neznačkové autodílně 2080,-) - jednalo se o montáž do yetiho bez přípravy a je to dost pracné. Musí se demontovat zadní nárazník, plechovou výztuhu pod ním pak nahradí "jekl" tažného zař., dále se demontují obě zadní světla, musí ven vše z kufru, dále polstrování podél prahů až dopředu k pojistkovému boxu vlevo pod volantem. Když jsem viděl tu hromadu demontovaných částí, úplně jsem se zhrozil ... :-)

Pokud si to tažné necháš namontovat v autorizovaném servisu, počítej s podstatně vyšší částkou za práci! :-(

Vloženo

Mam týden origo tažné včetně montáže za 5900,- :-) Montoval sem ho jen protože mam ted držák kol Thule ba kouli

Cena se mi zdá dost nízká. Neměl jsi už přípravu na tažné zařízení?

Vloženo (editace)

Mně se to zdá málo, pokud se koukneš do ceníku originálního příslušenství. Ale pokud je to takto, tak bych byl velmi potěšen. :palec2:

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...