Dubl Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Mám zájem o dodatečné namontování neodnímatelného tažného zařízení. Vím, že se ještě musí doobjednat elektroinstalace. Má s tímto typem už někdo nějaké zkušenosti? Sníží se nějak světlá výška vozu? A co nájezdové úhly? Z fotografie není přesně vidět umístění zásuvky (včetně adaptéru pro 7-pólovou zásuvku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonx Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Mám ho namontováno 2 dny. Světlá výška se nezměnila, zadní nájezdový úhel lehce ano. Zítra můžu vyfotit. Cena mně vyšla přes 9000,- (tažné zařízení 2862,-, elektroinstalace 3932,-, redukce na 7-mi pólovou zásuvku 293,-, práce 8 hodin v neznačkové autodílně 2080,-) - jednalo se o montáž do yetiho bez přípravy a je to dost pracné. Musí se demontovat zadní nárazník, plechovou výztuhu pod ním pak nahradí "jekl" tažného zař., dále se demontují obě zadní světla, musí ven vše z kufru, dále polstrování podél prahů až dopředu k pojistkovému boxu vlevo pod volantem. Když jsem viděl tu hromadu demontovaných částí, úplně jsem se zhrozil ... :-) Pokud si to tažné necháš namontovat v autorizovaném servisu, počítej s podstatně vyšší částkou za práci! :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Mam týden origo tažné včetně montáže za 5900,- :-) Montoval sem ho jen protože mam ted držák kol Thule ba kouli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonx Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 V profilu mám doplněny fotky toho neodnímatelného tažného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 25. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Mam týden origo tažné včetně montáže za 5900,- :-) Montoval sem ho jen protože mam ted držák kol Thule ba kouli Cena se mi zdá dost nízká. Neměl jsi už přípravu na tažné zařízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 ne neměl. Vím, že se objednávala i jiná elektrika kvůli origo parkovacím čidlům. Je odnímatelné.Dám sem foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 26. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 (editace) Mně se to zdá málo, pokud se koukneš do ceníku originálního příslušenství. Ale pokud je to takto, tak bych byl velmi potěšen. Editováno: 26. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.