Přejít na obsah

Tažné zařízení


Dubl

Doporučené příspěvky

Mám zájem o dodatečné namontování neodnímatelného tažného zařízení. Vím, že se ještě musí doobjednat elektroinstalace. Má s tímto typem už někdo nějaké zkušenosti? Sníží se nějak světlá výška vozu? A co nájezdové úhly? Z fotografie není přesně vidět umístění zásuvky (včetně adaptéru pro 7-pólovou zásuvku).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mám ho namontováno 2 dny. Světlá výška se nezměnila, zadní nájezdový úhel lehce ano. Zítra můžu vyfotit. Cena mně vyšla přes 9000,- (tažné zařízení 2862,-, elektroinstalace 3932,-, redukce na 7-mi pólovou zásuvku 293,-, práce 8 hodin v neznačkové autodílně 2080,-) - jednalo se o montáž do yetiho bez přípravy a je to dost pracné. Musí se demontovat zadní nárazník, plechovou výztuhu pod ním pak nahradí "jekl" tažného zař., dále se demontují obě zadní světla, musí ven vše z kufru, dále polstrování podél prahů až dopředu k pojistkovému boxu vlevo pod volantem. Když jsem viděl tu hromadu demontovaných částí, úplně jsem se zhrozil ... :-)

Pokud si to tažné necháš namontovat v autorizovaném servisu, počítej s podstatně vyšší částkou za práci! :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...