Publikováno Červen 17, 201015 r Zdravím Vás ! Fakt som už zúfalý z diametrálne sa rozchádzajúcich sa návodov... ) Ako mam zapojiť a čo všetko ešte potrebujem aby to šlo ? Kupil som autoradio SYMPHONY , kupil som antenny kabel pre symphony v škodovke VRAJ tam potrebujem zosilovač ?! nejaky kablik medzi antenu a radio (fantom) je to nutne ? stoji to v škodovke dalšich 20 € ... dakujem fakt za pomoc..
Červen 17, 201015 r v com su nazory diametrale odlisne? aky antenny kabllik v skodovke si kupil? o fantomovom napajani zosiku v antennej patke tu mas toho popisaneho dost. potrebujes to ak byvas v lokalite so slabsim signalom. alebo na cesty. v meste je to zbytocnost, ale ja to mam. je to len medzikus do anteny a zapojenie jedneho kabla.
Červen 17, 201015 r Autor kablik je : AZA 400 001 pre Fabiu : klasika kabel s koncovkami No ja som z okoklia KE a tam signal nieje bohviečo... Da sa to niekde kupit aj lacnejsie ako v skodovke ? samozrejme aby to šlo
Červen 21, 201015 r Autor Super takže... ten medziantenny zosilovač tam môže byť , ale nemusí ak tomu dobre chápem...a stačí tam akýkoľvek z obchodu ... Antena na streche má byť aktívna ??? alebo ju proste stačí zapojiť tak ako je ?!....lebo kabel od radia je len jeden čierny hruby kabel a pod strechou od prútu mám ten spomínaný čierny a jeden tenký k tomu...čo to je ?
Červen 23, 201015 r K SYMPHONY NEpotřebuje fantomové napájení, nepište tady blbosti!!! Symphony napájí anténu přes antenní kabel!!!!
Červen 23, 201015 r Autor Takže : rozhodol som sa to vyriešiť nasledovne : Kúpil som komplet kabel s aktivnou antenou aj s koncovkami..proste vsetko...zapojil som to do SYMPHONY autoradia orig., ten tenky kablik som napojil na +12V (červený káblik)...signál sa citelne zlepšil... ALE predsa sú lokality kde to proste šumí a kvalita klesá... Existuje spôsob ,alebo nejaké zariadenie na ešte vylepšenie signálu ? Fantom ani poriadne neviem uz co je...som z toho debil vlozit tam nejaky zosilovac este ? alebo???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.