Mischo77 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Zdravím Vás ! Fakt som už zúfalý z diametrálne sa rozchádzajúcich sa návodov... ) Ako mam zapojiť a čo všetko ešte potrebujem aby to šlo ? Kupil som autoradio SYMPHONY , kupil som antenny kabel pre symphony v škodovke VRAJ tam potrebujem zosilovač ?! nejaky kablik medzi antenu a radio (fantom) je to nutne ? stoji to v škodovke dalšich 20 € ... dakujem fakt za pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 v com su nazory diametrale odlisne? aky antenny kabllik v skodovke si kupil? o fantomovom napajani zosiku v antennej patke tu mas toho popisaneho dost. potrebujes to ak byvas v lokalite so slabsim signalom. alebo na cesty. v meste je to zbytocnost, ale ja to mam. je to len medzikus do anteny a zapojenie jedneho kabla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 kablik je : AZA 400 001 pre Fabiu : klasika kabel s koncovkami No ja som z okoklia KE a tam signal nieje bohviečo... Da sa to niekde kupit aj lacnejsie ako v skodovke ? samozrejme aby to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 kua... kablik ma kod ADA 035 001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 v hocijakej predajni car audio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Super takže... ten medziantenny zosilovač tam môže byť , ale nemusí ak tomu dobre chápem...a stačí tam akýkoľvek z obchodu ... Antena na streche má byť aktívna ??? alebo ju proste stačí zapojiť tak ako je ?!....lebo kabel od radia je len jeden čierny hruby kabel a pod strechou od prútu mám ten spomínaný čierny a jeden tenký k tomu...čo to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 ten tenký je napájení anteního zesilovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 K SYMPHONY NEpotřebuje fantomové napájení, nepište tady blbosti!!! Symphony napájí anténu přes antenní kabel!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 23. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Takže : rozhodol som sa to vyriešiť nasledovne : Kúpil som komplet kabel s aktivnou antenou aj s koncovkami..proste vsetko...zapojil som to do SYMPHONY autoradia orig., ten tenky kablik som napojil na +12V (červený káblik)...signál sa citelne zlepšil... ALE predsa sú lokality kde to proste šumí a kvalita klesá... Existuje spôsob ,alebo nejaké zariadenie na ešte vylepšenie signálu ? Fantom ani poriadne neviem uz co je...som z toho debil vlozit tam nejaky zosilovac este ? alebo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.