cz pida Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Ahoj, mám takovej zvláštní problém. Když se mi rozsvítí kontrolka benzínu resp. přepne se na rezervu v nádrži tak motor párkrát krátce cukne a řekněme že po 3 - 5ti vteřinách je vše už OK.Pak když jezdím dál na rezervu tak už to neudělá, je to jakoby chvilku nedostal palivo, ihned poté se mi na VAGu objeví tyhle 2 závady : 16554 - rada 1: system odmerovani paliva Chybna funkce P0170 - 35-10 - - - Sporadicky 16514 - rada 1 -sonda 1 El.zavada v obvodu P0130 - 35-10 - - - Sporadicky Když je smažu, udělám novej readyness kód a dám do. zákl. nastvení i klapku, tak už se do doby kdy zase začnu jezdit na rezervu neobjeví. Neví někdo co by to mohlo bejt a jak to vyřešit ? ..že tankovat včas vim taky, myslím nějaký konečný řešení :-) Jinak lambda před katem je měsíc stará, spotřeba je ok a jinak se zdá vše jak má být. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.