Publikováno Červen 18, 201015 r Dobrý den,chci se zeptat na maxidot.Vlastním O2 pár měsíců,a kolega mi tvrdí,že by se měla při couvání zobrazovat vzdálenost od předmětů.Je to pravda?Děkuji za odpověď.
Červen 18, 201015 r Pokud máš zadní parkovací senzory tak jo. Pokud je nemáš, tak se ti nezobrazí ani na rádiu.
Červen 18, 201015 r Autor Parkovací senzory mám jak vpředu tak i vzadu,ale na maxidotu se mi vzdálenost neukazuje...
Červen 19, 201015 r senzory se nezobrazují NIKDY na maxidotu, ale vždy jen na rádiích, které to umí, co se týče Columbuse, je potřeba mít kompatibilní RJ parkovacího asistenta = RJ z FL OII, pak to bude zobrazovat, ale nikdy na Maxidotu
Červen 20, 201015 r Sakra už jsem se lekl že mi to ukazuje jen na rádiu a na maxíku nééé, tak je to snad ok když to tam ukazovat nemá...
Červen 20, 201015 r Zobrazit vzádlenost od překážky na maxidotu uměly OI a FI (možná i Sup?) za použití D-Dot, pokud se nemýlím. Tam to totiž neumělo zobrazit rádio ani navigace.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.