Bompar Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Mám takový problém. Měnil jsem převodovku. Nalil olej všechno dotahl ... zapojil ... i poloosy jsou v zámcích docvakle, ale když nastartuju zařadím 1 pak 2 a 3 a přidám plyn ( auto mam na špalkách, tak levé kolo u řidiče se točí úplně malino a pravý jede rychle tak jak má. Kde je problém? V převodovce to nějak chrastí. Neříkejte,že je špatná převodovka. Má najeto cca 80 000km a byla v provozu dokud sem neměnil motor a nikdo s ní nic nedělal, takže by měla být v pořádku. Samo od sebe tam asi nemohlo nic prasknout. Nějaké další nápady? Znova ji vyndat a znova nasadit a docvaknout do těch zámku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 V jednom kole muze byt vetsi mech. odpor nez v druhem a diferencial si podle toho rozdeli otacky, zalezi jak se to chova pokud s autem normalne jedes, jinak nevim odkud tu prevodovku mas, ale pokazit se muze vsechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bompar Vloženo 20. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 V jednom kole muze byt vetsi mech. odpor nez v druhem a diferencial si podle toho rozdeli otacky, zalezi jak se to chova pokud s autem normalne jedes, jinak nevim odkud tu prevodovku mas, ale pokazit se muze vsechno. Jak to myslíš jak jedu s autem a jak se to chová? No já měl svůj původní motor i s tou převodovku najeto cca 80 000km. Přidřel se mi díky tomu, že jsem měl málo oleje v motoru, tak jsem sehnal druhý motor i s převodovkou a ten tam byl jenže ta převodovka byla chytnuta o něco chytnuta asi patník a je trochu prasklá a kape, tak jsem nasadil tu svoji, která má najeto 80 000km. Ona jelo celou dobu v pořádku a ležela mi pouze ve sklepě nikdo s ní nic nedělal. Když vytáhnu znova poloosu a nasadím pomůže to? Je to zajímavé že to tam rachotí :-( nechce se mi to znova sundávat! Dělal jsem to téměř celé sám a moje nervy to nasazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Pokud by porad zabiralo jen jedno kolo, tak by asi auto tahlo na stranu a slo by s tim spatne zatacet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bompar Vloženo 20. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Pokud by porad zabiralo jen jedno kolo, tak by asi auto tahlo na stranu a slo by s tim spatne zatacet. Jo takhle. To je jasné. Jdu to zkusit znova nasadit tu poloosu přinejhorším tam dám původní zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.