Combi2002 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Chápu to dobře že jsi si dal origo rádio Symphony MP3 OI do OI? Je to origo rádio s MP3 (má to na sobě natištěné). Zkoušel jsi tam dát místo CD MP3 cédéčka o normální CD s hudbou? No Changer - máš ho nakodované s měničem odkodovat. To že jsi nepamatuje safe je tím že je špatně zapojené, podle mě mu chybí jedno +12, popřípadě can, ale nepamatuji si to přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon1987 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Tak ma napadlo ze treba prehodit pin v konektoru na to ukladanie hesla. Len neviem ako odkodovat Changer v Servise ? CD som skusal aj MP3 aj audio ori.. len vcuclo a neskor vyhodilo spat. Alebo vadna mechanika ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Přikláním se k vadné nebo zaprášené mechanice. Odkodovat kdokoli s VAGEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Jestli tam bylo předtím neorigo rádio, tak tam nejspíš jsou zaměněny piny pro spínané a stálé plus. MP3 Symphony je 100% CAN. Nevím jestli v té době se už dělaly O1 s comfort CAN. Možná erudovanější odpovědi dostaneš pokud se budeš ptát v sekci týkající se Octávií. Ta za svoji éru, po kterou se vyráběla, prodělala několik evolucí komfortní elektriky a tam Ti budou umět poradit lépe.. (Fabie dostala rovnou to "nejlepší" ) Rozhodně jsi dal do svého auta tak o 5 let novější rádio a Tvoje auto to nemusí, bez výměny některé kabeláže, pobrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon1987 Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 bolo tam neoriginalne radio JVC na kazetu, a dal som tam Symphony a nechce mi nacitat Cd ziadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Janalík Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Zdravím,prosím potřeboval bych poradit vlastním fábii,mám v ní rádio ms 202 a nehrajou mi zadní repraky,ale mam je tam,může to byt tím radiem? Nebo bych mel koupit ms 303, dekuji předem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 A co se mrknout Vagem na kodování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 ms202 nemá výstup na zadní repráky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Janalík Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Nevíte kdo prodá rádio na kazety ms 303,nějak levne dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Zdravím kluci, jsem čerstvým a šťastným majitelem Fabie RS r.v. 2006. Na palubě mam Symphony co se do nich montoval, hraje krásně - ale právě když hraje. Moje Fabia je ještě trošku nižší a tužší než seriové RS. Kanálům a dírám se celkem úspěšně vyhýbám ale přičným nerovnostem to není kolikrát šance. Zde je právě problém, při přejezdu příčné nerovnosti se radio nejdříve na chvilku zaseklo - pak během okamžiku znovu rozehrálo a až dnes to vygradovalo do stavu že přestane hrát a zapne se až na další nerovnosti, při večerní cestě po tankdromu D1 už ani toto neplatilo. Radio samotné je zapnuté, svítí i CD se v něm točí jen nevychází z něj žádný zvuk jestě jsem se nedíval zda není něco jen uklepané ale chtěl jsem se zeptat zda někdo neměl podobné starosti? Ještě dodám že auto je původem z nemecka takže mělo další extra repro v platě a SUB v kufru, to je již pryč ale veškeré dráty v autě zůstali. Nikdy jsem nic podobného neviděl, tak jestli i toto může být faktor? Díky za Váš čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 odlomilo sa mi tlacidlo "CD" na radiu O1 symphony (proste da sa normalne vybrat vonku z radia z predu) neviete poradit , da sa zohnat nova cela klavecnica alebo nema niekto take tlacidlo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 www.brm.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elfus Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Ahoj chlapi, mam symphony s CD z druhe ruky vcetne kodu do Fabie 1. Po zapojeni ho po me radio vyzaduje, na displeji je SAFE -> 1000 s mensi jednickou vlevo. At zadam co zadam (spravny nebo spatny kod), po potvrzeni (dlouhym stiskem sipky vpravo nebo dvojsipky vpravo) 3x zablika SAFE, v repro pipne a jsem zase na zacatku, tj. na displeji je 1000 s mensi jednickou vlevou. Netusite cim by to mohlo byt? Potrebuje to nejaky zasah v servisu, jako odkodovani nebo tak? Diky za pripadne tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Myslím, že je to nějakej bezpečnostní režim víc se dozvíš v návodu k obsluze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elfus Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 V navodu se nic nedozvim, podle servisu, kde jsem se jen telefonicky nekomu dovolal, by to zadny takovy rezim byt nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 By být neměl, ale je jak se návodu dozvíš viz. strana 17: Jestliže jste omylem zadali chybný kód, bliká na displeji indikace "SAFE". Po několika vteřinách se opět objeví indikace "1000". Opakujte nyní zadání bezpečnostního kódu výše popsaným způsobem. Byl-li nyní opět zadán a potvrzen chybný kód, přijímač se na dobu přibližně jedné hodiny zablokuje. Po uplynutí přibližně jedné hodiny (přijímač musí zůstat v této době zapnut) můžete kód opět zadat výše popsaným způsobem. Tento cyklus opakujte tak dlouho, dokud nebude zadán správný kód. Takže je lepší číst návod, v servisu taky nemůžou vědět všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elfus Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Diky, ale podle me nemas pravdu, pri chybne zdanem kodu se vedle 1000 objevi cislice 2 (pri dalsim chybnem pokusu 3, pak se zablokuje radio uplne). Ja tam ale porad mam 1, takze to neni tenhle pripad. Navod jsem samozrejme cetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 S těma číslicema nevím, abych nekecal, ale myslím že jsem tam měl taky pořád jedničku. Měl jsem problém s kódem po výměně baterky, ale já ho neznal vůbec. Respektivě jsem myslel, že nebude potřeba když to rádio bylo v autě už od výroby a ono prd Takže jsem zajel do servisu, aby ho zjistili a hnedka mi to i rozjeli. Já myslím, že to tvoje rádio už je v tom zablokovaným režimu a musí teda být cca hodinu zapnutý, aby to potom zase šlo i s dobrým kódem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elfus Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Tak ja to hodim doma na zdroj a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Já myslím,že ten kod zadává špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elfus Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Zadam kod, a zmacknu a podrzim > nebo >>, je to fuk, ktere... porad vidim [ 1 1000] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Baránek Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Dobrý den, ve své Fabii I. mám originál rádio symphony pro fabie na cd, nemám cd měnič a chci si dodělat aux vstup, chtěl bych se zeptat zda mi bude fungovat toto řešení http://www.conrad.cz/adapter-line-in-3-5-mm-jack-mini-iso.k378292, předem díky, popřípadě jestli máte jiné možnosti řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Pokud není tvoje rádio vybavené funkcí ovl. CD měniče, bude tento adaptér k ničemu... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/127-3-AUX-vstup/5/1532-Becker-Blaupunkt-VDO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tegiwas Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Zdravím, mám problém s rádiem Sypmhony I. Problém je v tom, že po mě chce rádio po každém vypnutí klíčku bezpečnostní kód. V rádiu jsou zapojené dva originální štekry, ale přesto je tam jeden volný drát a u toho nevím, kam ho zapojit( byl pravděpodobně připojený u neoriginálního rádia na "zesilovač" antény. Může to neustálé zadávání bezp. kódu způsobovat nekorektní zapojení nebo je třeba rádio nějak spárovat s autem pomocí vagu? (Rádio je z jiné Fabie). Předem se omlouvám, jestli zakládám duplicitní dotaz, ale v tak obsáhlém tématu jako je tohle jsem nenašel stejný dotaz. Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 ve svorkovnici prohodit pin 4 a 7 mezi sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.