dandyho Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Ahoj kluci, nechal jsem si do auta namontovat Zeder. Asi po 3 tydnech mi zacal delat to, ze pri vetsim otacenim volantu doprava (hlavne pri malych rychlostech; pri vetsich tolik neotacim) v nem 3x lupne. Neni to temer slyset jen to citim na volantu. Jak funguje vam? Take neco citite nebo o nem vubec nevite? Diky moc za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír1977 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Ahoj kluci, nechal jsem si do auta namontovat Zeder. Asi po 3 tydnech mi zacal delat to, ze pri vetsim otacenim volantu doprava (hlavne pri malych rychlostech; pri vetsich tolik neotacim) v nem 3x lupne. Neni to temer slyset jen to citim na volantu. Jak funguje vam? Take neco citite nebo o nem vubec nevite? Diky moc za info! Ahoj Zeder nema ziaden vplyv na riadenie ci uz mechanicku alebo akusticku. Riadenie sa sprava ako pred montazou takze niekde bude zrada. V kazdom pripade reklamacia pokial je to naozaj zeder. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sa-001 Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 Ahoj kluci, nechal jsem si do auta namontovat Zeder. Asi po 3 tydnech mi zacal delat to, ze pri vetsim otacenim volantu doprava (hlavne pri malych rychlostech; pri vetsich tolik neotacim) v nem 3x lupne. Neni to temer slyset jen to citim na volantu. Jak funguje vam? Take neco citite nebo o nem vubec nevite? Diky moc za info! Ahoj, práve som to pozeral, Zeder to nebude nakoľko v odomknutom stave je zamykací kolík cca 1,5 cm dole od volantovej tyče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 28. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Ale když držím ruku na Zederu a otačím volantem tak to lupání jasně cítím a slyším v Zederu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.