dandyho Vloženo 21. Červen 2010 Vloženo 21. Červen 2010 Ahoj kluci, nechal jsem si do auta namontovat Zeder. Asi po 3 tydnech mi zacal delat to, ze pri vetsim otacenim volantu doprava (hlavne pri malych rychlostech; pri vetsich tolik neotacim) v nem 3x lupne. Neni to temer slyset jen to citim na volantu. Jak funguje vam? Take neco citite nebo o nem vubec nevite? Diky moc za info! Citovat
Vladimír1977 Vloženo 21. Červen 2010 Vloženo 21. Červen 2010 Ahoj kluci, nechal jsem si do auta namontovat Zeder. Asi po 3 tydnech mi zacal delat to, ze pri vetsim otacenim volantu doprava (hlavne pri malych rychlostech; pri vetsich tolik neotacim) v nem 3x lupne. Neni to temer slyset jen to citim na volantu. Jak funguje vam? Take neco citite nebo o nem vubec nevite? Diky moc za info! Ahoj Zeder nema ziaden vplyv na riadenie ci uz mechanicku alebo akusticku. Riadenie sa sprava ako pred montazou takze niekde bude zrada. V kazdom pripade reklamacia pokial je to naozaj zeder. Citovat
sa-001 Vloženo 27. Červen 2010 Vloženo 27. Červen 2010 Ahoj kluci, nechal jsem si do auta namontovat Zeder. Asi po 3 tydnech mi zacal delat to, ze pri vetsim otacenim volantu doprava (hlavne pri malych rychlostech; pri vetsich tolik neotacim) v nem 3x lupne. Neni to temer slyset jen to citim na volantu. Jak funguje vam? Take neco citite nebo o nem vubec nevite? Diky moc za info! Ahoj, práve som to pozeral, Zeder to nebude nakoľko v odomknutom stave je zamykací kolík cca 1,5 cm dole od volantovej tyče. Citovat
dandyho Vloženo 28. Červen 2010 Autor Vloženo 28. Červen 2010 Ale když držím ruku na Zederu a otačím volantem tak to lupání jasně cítím a slyším v Zederu ..... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.