Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

taky by mě zajímaly názory a případně zkušenosti, nechci si to pořídit, ale tak před časem jsem na to taky koukal.. :) co se všechno dnes vyrábí, tak spíš ze zvědavosti..

jako s tim vykonem nepocitej,to ani nepoznas,na ten rezonator se vyprdni,jestli chces zlepsit zvuk vyfuku,tak kup pruchozi stredovej vyfuk-treba od laytingu a je to lepsi,jak rezonator,nebo dynamizer.

• Autor

nene na zvuk vyfuku kaslu,me jde o to pridat spolu seport filtrem vykon....uz sem ho objednal tak dam vedet jaxem dopadl ;)

No mna by zaujimal ten zvuk ci to nebude moc hulakat... a hlavne aku budes mat skusenost s fizlami.. diky moc :)

• Autor

No mna by zaujimal ten zvuk ci to nebude moc hulakat... a hlavne aku budes mat skusenost s fizlami.. diky moc :)

Tak jsem trochu zklaman,prace jak na kostele a vysledek skoro zadnej,trochu narust kroutaku a jinak nic :feve:

No ale co,dalsi zkusenost lol

• 8 měsíců později...

ahojte páni, chcel by som dat na fabiu 1,4 MPi rezonátor od laityngu, ma s tymto niekto skusenost? popripade kazda rada sa mi hodi. nejde mi ani tak o zvuk ako o lepsi odvod plynov. za kazdy nazor dakujem :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.