Publikováno Červen 21, 201015 r Mate nekdo zkusenost s timto? ma to cenu? http://tuning-centrum.cz/product/12841-rezonator-dynamizer-vyfuku-prumer-vstupuvystupu-45mm Dikes
Červen 21, 201015 r taky by mě zajímaly názory a případně zkušenosti, nechci si to pořídit, ale tak před časem jsem na to taky koukal.. co se všechno dnes vyrábí, tak spíš ze zvědavosti..
Červen 21, 201015 r jako s tim vykonem nepocitej,to ani nepoznas,na ten rezonator se vyprdni,jestli chces zlepsit zvuk vyfuku,tak kup pruchozi stredovej vyfuk-treba od laytingu a je to lepsi,jak rezonator,nebo dynamizer.
Červen 22, 201015 r Autor nene na zvuk vyfuku kaslu,me jde o to pridat spolu seport filtrem vykon....uz sem ho objednal tak dam vedet jaxem dopadl
Červen 24, 201015 r No mna by zaujimal ten zvuk ci to nebude moc hulakat... a hlavne aku budes mat skusenost s fizlami.. diky moc
Červenec 2, 201015 r Autor No mna by zaujimal ten zvuk ci to nebude moc hulakat... a hlavne aku budes mat skusenost s fizlami.. diky moc Tak jsem trochu zklaman,prace jak na kostele a vysledek skoro zadnej,trochu narust kroutaku a jinak nic No ale co,dalsi zkusenost
Březen 28, 201114 r ahojte páni, chcel by som dat na fabiu 1,4 MPi rezonátor od laityngu, ma s tymto niekto skusenost? popripade kazda rada sa mi hodi. nejde mi ani tak o zvuk ako o lepsi odvod plynov. za kazdy nazor dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.