diselmilka Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Mate nekdo zkusenost s timto? ma to cenu? http://tuning-centrum.cz/product/12841-rezonator-dynamizer-vyfuku-prumer-vstupuvystupu-45mm Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 taky by mě zajímaly názory a případně zkušenosti, nechci si to pořídit, ale tak před časem jsem na to taky koukal.. co se všechno dnes vyrábí, tak spíš ze zvědavosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skeda Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 jako s tim vykonem nepocitej,to ani nepoznas,na ten rezonator se vyprdni,jestli chces zlepsit zvuk vyfuku,tak kup pruchozi stredovej vyfuk-treba od laytingu a je to lepsi,jak rezonator,nebo dynamizer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diselmilka Vloženo 22. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 nene na zvuk vyfuku kaslu,me jde o to pridat spolu seport filtrem vykon....uz sem ho objednal tak dam vedet jaxem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 No mna by zaujimal ten zvuk ci to nebude moc hulakat... a hlavne aku budes mat skusenost s fizlami.. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diselmilka Vloženo 2. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 No mna by zaujimal ten zvuk ci to nebude moc hulakat... a hlavne aku budes mat skusenost s fizlami.. diky moc Tak jsem trochu zklaman,prace jak na kostele a vysledek skoro zadnej,trochu narust kroutaku a jinak nic No ale co,dalsi zkusenost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nautilus Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 ahojte páni, chcel by som dat na fabiu 1,4 MPi rezonátor od laityngu, ma s tymto niekto skusenost? popripade kazda rada sa mi hodi. nejde mi ani tak o zvuk ako o lepsi odvod plynov. za kazdy nazor dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.