Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

taky by mě zajímaly názory a případně zkušenosti, nechci si to pořídit, ale tak před časem jsem na to taky koukal.. :) co se všechno dnes vyrábí, tak spíš ze zvědavosti..

Vloženo

jako s tim vykonem nepocitej,to ani nepoznas,na ten rezonator se vyprdni,jestli chces zlepsit zvuk vyfuku,tak kup pruchozi stredovej vyfuk-treba od laytingu a je to lepsi,jak rezonator,nebo dynamizer.

Vloženo

No mna by zaujimal ten zvuk ci to nebude moc hulakat... a hlavne aku budes mat skusenost s fizlami.. diky moc :)

Tak jsem trochu zklaman,prace jak na kostele a vysledek skoro zadnej,trochu narust kroutaku a jinak nic :feve:

No ale co,dalsi zkusenost lol

• o 8 měsíců později...
Vloženo

ahojte páni, chcel by som dat na fabiu 1,4 MPi rezonátor od laityngu, ma s tymto niekto skusenost? popripade kazda rada sa mi hodi. nejde mi ani tak o zvuk ako o lepsi odvod plynov. za kazdy nazor dakujem :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...