Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak by to bylo s doděláním střešního okna v elektrice, je potřeba to nějak zapojovat přes komfortku(z toho vyplívající kabeláž...) nebo to jde nějak na přímo? Léto se blíží a klima chybí :angry:

Originalne stresne okno SKODA uz nenamontujes DO TVOJEHO AUTA. ;) Len univerzalne stresne okno a to treba napojit len na+ a na-

• Autor

Nostejně by to asi s origo vyšlo na nehorázný peníze takže aspoň vím na čem jsem. Díky za info.

ORIGINAL STRESNE okno uz nenamontujes na auto ktore ho nema namontovane z vyroby. :)

• Autor

Takže kupovat ho z bouranýho auta nemá smysl, protože by tam nešlo namontovat do střechy nebo z jakého důvodu?...asi jsem nějakej pomalejší... lol

Pochop to neda sa to!!!! Chybaju ti tam vystuhy na uchytenie stresneho. LEN univerzalne stresne okno.

• Autor

To jsem chtěl slyšet ;) Stručně a jasně :palec2:

vsechno se da, dodelavali jsme to kamaradovi na starsim bmw, menila se cela strecha

urcite bych na svym aute do toho nesel

to je jasny, ze jde vsechno, jen je to otazka casu a penez, a pak taky jestli to ma smysl :)

pokud treba stejne resi opravu strechy, bude ji sundavat, tak uz to neni o moc vic prace navarit i drzak na stresni okno

Upraveno od zdesim

• Autor

Střechu měnit ani opravovat nebudu, jen jsem nevěděl, že je to tak složitý s origo oknem. Takže zbývá UNI okno. Každopádně díky ;) . Mám možnost koupit toto za 1000,- bez práce nebo okno GALILEO a 4800,- i s prací za montáž. To první netuším co je zač (našel něco na googlu, že je to snad maďarský výrobce), to druhý je klasika.

chudak auto, co ti provedlo, ze na nej chces tohne nandat ;)

• Autor

Od začátku to byla špatná koupě tak se mu chci pomstít! No tak na půl...Narodilo se nám mimčo a jak jsem psal klima není tak aspoň nějaký odvětrání, protože okýnkama to strašně rotuje a holka je chudák "ofouknutá". Nebo jsem ještě přemýšlel o deflektorech na přední okna, aby se vzduch vyvětrával a nebalo v autě jak na větrný hůrce. Tak asi tak ;)

to je jasny, ze jde vsechno, jen je to otazka casu a penez, a pak taky jestli to ma smysl :)

pokud treba stejne resi opravu strechy, bude ji sundavat, tak uz to neni o moc vic prace navarit i drzak na stresni okno

Nie je to len navarit drziak na stresne okno. Treba aj vyrezat 100% otvor na stresne okno+zafalcovat hranu. NEDA SA TO!!!! Len komplet vymena strechy uz z original oknom. ;)

LUCKY JACK:Stresne okno KTORE mozes namontovat na tvoje auto.

LINK: http://www.a-c.cz/cz/sortiment/f215.htm

Upraveno od PROCHY603

• 4 roky později...

ORIGINAL STRESNE okno uz nenamontujes na auto ktore ho nema namontovane z vyroby. smile.gif

Ako ze sa neda.....chlapce ja som to urobil a neni az moc narocna robota,ked potrebujes tak aj ofotim :-)

Jak by to bylo s doděláním střešního okna v elektrice, je potřeba to nějak zapojovat přes komfortku(z toho vyplívající kabeláž...) nebo to jde nějak na přímo? Léto se blíží a klima chybí :angry:

Da sa to,len potrebujes dobrého klampiara, a dobrého elektrikára,ja som to sam urobil,mozem ti ofotit ak potrebujes, a technicky vysvetlim ti ako to sa da....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.