Publikováno Červen 21, 201015 r Jak by to bylo s doděláním střešního okna v elektrice, je potřeba to nějak zapojovat přes komfortku(z toho vyplívající kabeláž...) nebo to jde nějak na přímo? Léto se blíží a klima chybí
Červen 21, 201015 r Originalne stresne okno SKODA uz nenamontujes DO TVOJEHO AUTA. Len univerzalne stresne okno a to treba napojit len na+ a na-
Červen 21, 201015 r Autor Nostejně by to asi s origo vyšlo na nehorázný peníze takže aspoň vím na čem jsem. Díky za info.
Červen 21, 201015 r ORIGINAL STRESNE okno uz nenamontujes na auto ktore ho nema namontovane z vyroby.
Červen 22, 201015 r Autor Takže kupovat ho z bouranýho auta nemá smysl, protože by tam nešlo namontovat do střechy nebo z jakého důvodu?...asi jsem nějakej pomalejší...
Červen 22, 201015 r Pochop to neda sa to!!!! Chybaju ti tam vystuhy na uchytenie stresneho. LEN univerzalne stresne okno.
Červen 22, 201015 r vsechno se da, dodelavali jsme to kamaradovi na starsim bmw, menila se cela strecha urcite bych na svym aute do toho nesel
Červen 23, 201015 r ZDESIM: Vsetko sa da opravit aj vymenit na aute. Pozri si VIDEA. LINK: http://www.youtube.com/watch?v=2JIDNzLvjzE LINK:
Červen 23, 201015 r to je jasny, ze jde vsechno, jen je to otazka casu a penez, a pak taky jestli to ma smysl pokud treba stejne resi opravu strechy, bude ji sundavat, tak uz to neni o moc vic prace navarit i drzak na stresni okno Upraveno Červen 23, 201015 r od zdesim
Červen 23, 201015 r Autor Střechu měnit ani opravovat nebudu, jen jsem nevěděl, že je to tak složitý s origo oknem. Takže zbývá UNI okno. Každopádně díky . Mám možnost koupit toto za 1000,- bez práce nebo okno GALILEO a 4800,- i s prací za montáž. To první netuším co je zač (našel něco na googlu, že je to snad maďarský výrobce), to druhý je klasika.
Červen 23, 201015 r Autor Od začátku to byla špatná koupě tak se mu chci pomstít! No tak na půl...Narodilo se nám mimčo a jak jsem psal klima není tak aspoň nějaký odvětrání, protože okýnkama to strašně rotuje a holka je chudák "ofouknutá". Nebo jsem ještě přemýšlel o deflektorech na přední okna, aby se vzduch vyvětrával a nebalo v autě jak na větrný hůrce. Tak asi tak
Červen 24, 201015 r to je jasny, ze jde vsechno, jen je to otazka casu a penez, a pak taky jestli to ma smysl pokud treba stejne resi opravu strechy, bude ji sundavat, tak uz to neni o moc vic prace navarit i drzak na stresni okno Nie je to len navarit drziak na stresne okno. Treba aj vyrezat 100% otvor na stresne okno+zafalcovat hranu. NEDA SA TO!!!! Len komplet vymena strechy uz z original oknom. LUCKY JACK:Stresne okno KTORE mozes namontovat na tvoje auto. LINK: http://www.a-c.cz/cz/sortiment/f215.htm Upraveno Červen 24, 201015 r od PROCHY603
Září 27, 201410 r ORIGINAL STRESNE okno uz nenamontujes na auto ktore ho nema namontovane z vyroby. Ako ze sa neda.....chlapce ja som to urobil a neni az moc narocna robota,ked potrebujes tak aj ofotim :-)
Září 27, 201410 r Jak by to bylo s doděláním střešního okna v elektrice, je potřeba to nějak zapojovat přes komfortku(z toho vyplívající kabeláž...) nebo to jde nějak na přímo? Léto se blíží a klima chybí Da sa to,len potrebujes dobrého klampiara, a dobrého elektrikára,ja som to sam urobil,mozem ti ofotit ak potrebujes, a technicky vysvetlim ti ako to sa da....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.