lucky.jack Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Jak by to bylo s doděláním střešního okna v elektrice, je potřeba to nějak zapojovat přes komfortku(z toho vyplívající kabeláž...) nebo to jde nějak na přímo? Léto se blíží a klima chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Originalne stresne okno SKODA uz nenamontujes DO TVOJEHO AUTA. Len univerzalne stresne okno a to treba napojit len na+ a na- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Nostejně by to asi s origo vyšlo na nehorázný peníze takže aspoň vím na čem jsem. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 ORIGINAL STRESNE okno uz nenamontujes na auto ktore ho nema namontovane z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Takže kupovat ho z bouranýho auta nemá smysl, protože by tam nešlo namontovat do střechy nebo z jakého důvodu?...asi jsem nějakej pomalejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Pochop to neda sa to!!!! Chybaju ti tam vystuhy na uchytenie stresneho. LEN univerzalne stresne okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 To jsem chtěl slyšet Stručně a jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 vsechno se da, dodelavali jsme to kamaradovi na starsim bmw, menila se cela strecha urcite bych na svym aute do toho nesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 ZDESIM: Vsetko sa da opravit aj vymenit na aute. Pozri si VIDEA. LINK: http://www.youtube.com/watch?v=2JIDNzLvjzE LINK: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 (editace) to je jasny, ze jde vsechno, jen je to otazka casu a penez, a pak taky jestli to ma smysl pokud treba stejne resi opravu strechy, bude ji sundavat, tak uz to neni o moc vic prace navarit i drzak na stresni okno Editováno: 23. Červen 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 23. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Střechu měnit ani opravovat nebudu, jen jsem nevěděl, že je to tak složitý s origo oknem. Takže zbývá UNI okno. Každopádně díky . Mám možnost koupit toto za 1000,- bez práce nebo okno GALILEO a 4800,- i s prací za montáž. To první netuším co je zač (našel něco na googlu, že je to snad maďarský výrobce), to druhý je klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 chudak auto, co ti provedlo, ze na nej chces tohne nandat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 23. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Od začátku to byla špatná koupě tak se mu chci pomstít! No tak na půl...Narodilo se nám mimčo a jak jsem psal klima není tak aspoň nějaký odvětrání, protože okýnkama to strašně rotuje a holka je chudák "ofouknutá". Nebo jsem ještě přemýšlel o deflektorech na přední okna, aby se vzduch vyvětrával a nebalo v autě jak na větrný hůrce. Tak asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 (editace) to je jasny, ze jde vsechno, jen je to otazka casu a penez, a pak taky jestli to ma smysl pokud treba stejne resi opravu strechy, bude ji sundavat, tak uz to neni o moc vic prace navarit i drzak na stresni okno Nie je to len navarit drziak na stresne okno. Treba aj vyrezat 100% otvor na stresne okno+zafalcovat hranu. NEDA SA TO!!!! Len komplet vymena strechy uz z original oknom. LUCKY JACK:Stresne okno KTORE mozes namontovat na tvoje auto. LINK: http://www.a-c.cz/cz/sortiment/f215.htm Editováno: 24. Červen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djhardstyle Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 ORIGINAL STRESNE okno uz nenamontujes na auto ktore ho nema namontovane z vyroby. Ako ze sa neda.....chlapce ja som to urobil a neni az moc narocna robota,ked potrebujes tak aj ofotim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djhardstyle Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Jak by to bylo s doděláním střešního okna v elektrice, je potřeba to nějak zapojovat přes komfortku(z toho vyplívající kabeláž...) nebo to jde nějak na přímo? Léto se blíží a klima chybí Da sa to,len potrebujes dobrého klampiara, a dobrého elektrikára,ja som to sam urobil,mozem ti ofotit ak potrebujes, a technicky vysvetlim ti ako to sa da.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.