Přejít na obsah

Střešní okno - zapojení


lucky.jack

Doporučené příspěvky

Střechu měnit ani opravovat nebudu, jen jsem nevěděl, že je to tak složitý s origo oknem. Takže zbývá UNI okno. Každopádně díky ;) . Mám možnost koupit toto za 1000,- bez práce nebo okno GALILEO a 4800,- i s prací za montáž. To první netuším co je zač (našel něco na googlu, že je to snad maďarský výrobce), to druhý je klasika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od začátku to byla špatná koupě tak se mu chci pomstít! No tak na půl...Narodilo se nám mimčo a jak jsem psal klima není tak aspoň nějaký odvětrání, protože okýnkama to strašně rotuje a holka je chudák "ofouknutá". Nebo jsem ještě přemýšlel o deflektorech na přední okna, aby se vzduch vyvětrával a nebalo v autě jak na větrný hůrce. Tak asi tak ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je jasny, ze jde vsechno, jen je to otazka casu a penez, a pak taky jestli to ma smysl :)

pokud treba stejne resi opravu strechy, bude ji sundavat, tak uz to neni o moc vic prace navarit i drzak na stresni okno

Nie je to len navarit drziak na stresne okno. Treba aj vyrezat 100% otvor na stresne okno+zafalcovat hranu. NEDA SA TO!!!! Len komplet vymena strechy uz z original oknom. ;)

LUCKY JACK:Stresne okno KTORE mozes namontovat na tvoje auto.

LINK: http://www.a-c.cz/cz/sortiment/f215.htm

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Jak by to bylo s doděláním střešního okna v elektrice, je potřeba to nějak zapojovat přes komfortku(z toho vyplívající kabeláž...) nebo to jde nějak na přímo? Léto se blíží a klima chybí :angry:

Da sa to,len potrebujes dobrého klampiara, a dobrého elektrikára,ja som to sam urobil,mozem ti ofotit ak potrebujes, a technicky vysvetlim ti ako to sa da....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...