Jonathann Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Dobry den, sleduji vase forum a myslim ze je tady spousta lidi co dokaze dobre poradit. Jelikoz jsou ted ceny novych aut vyhodne , laka me koupe noveho a to jedine skody. jezdim malo km takze rovnou rikam ze diesel urcite nechci. Vaham mezi octavii tour Trumf v 1,6tce a nebo fabii combi 1.2TSI 63kw. cenove to vychazi temer na stejno, vybavove taky. Jen si rikam ze Tour se vyrabi jiz 12 let a myslim ze nova fabie je technologicky nekde jinde--nebo se pletu?? jsou nove Tour nejak vyrazne inovovane??Kupovat 12 let starou technologii-vyplati se to? Dokaze mi tady nekdo rozume poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Těžká volba, váhal jsem jako ty a mám nakonec Tour, záleží naco auto potřebuješ, jak velkou máš rodinu ap., projeď se s každým a uvidíš, stará osvědčená technologie je výhoda či ne ? Najdeš tady toho k touru i FII dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Okta se dělá od roku 1996, takže Fabia II je o 1,5 generace novější. Zásadní problém u OI je, že objednávky se už 3 týdny neberou, finito, konec výroby. I když osobně se mi FII designově děsně nelíbí, tak při možnosti tam osadit moderní TSi motory bych vůči sic osvědčené, prostorné, ale dnes již i objektivně beznadějně zastaralé OI s nic moc jízdními vlastnostmi při tvém výběru dal přednost FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Fabie ma prej nakou vyrobni vadu kteru si nechce skodovka priznat -zatekani do introsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.