Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Na osvětlení prostoru pro nohy je žárovka která se dá vyměnit.(žárovka W5W) Jinak pokud by tam byla dobrá a nebyla prasklá tak je problém v tištáku kde jsou i ledky na směrovky bude to tam zoxidovaný pak je třeba vyměnit celý spodní díl zrcátka. Mrkni zda není nějaká chyba v jednotce občas se mi tam taky ukázala a po výměně to nesvítilo a až když se smázla chyba tak to fungovalo.

No a tady je foto po neůspěšném pokusu rozchodit zoxidovaný tišták s diodama na směrovky ale je od tamtud vyvedeno to osvětlení prostoru pro nohy.

post-30138-1277542649,4341_thumb.jpg

Editováno: , autor: acek
Vloženo

Nicméně jak na to:

a) vyloupnout opatrně sklo zrcátka

B) za ním odmontovat šroubky a oddělat deklík zrcátka (ten nabarvaený)

c) vamontovat komplet světýlko, otočit paticí vyměnit žárovkua zpět

Pozn: TO sklo se vyloupává pěkně debilně a občas to prde, pokud máš samozatmavovací nechal bych to podělat servis. Jsou pojištěný a stojí to skoro 5000,-Kč nový to sklo, ale pokud jsi šikulka (já na mechaniku ne) tak to vyloupneš sám ;-)

Vloženo

Vyloupávání skla je velkej risk .Lepší je sundat ten lakovanej plast jde to celkem snadno za pomoci trošky násilí.Neboj se je dost houževnatej tak ti neprasknea v případě poškození není tak drahej jak to sklo.Dělal jsem to hodněkrát a vždy naprosto bez poškození výměna na dvě minutky.

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)
Vyloupávání skla je velkej risk .Lepší je sundat ten lakovanej plast jde to celkem snadno za pomoci trošky násilí.Neboj se je dost houževnatej tak ti neprasknea v případě poškození není tak drahej jak to sklo.Dělal jsem to hodněkrát a vždy naprosto bez poškození výměna na dvě minutky.

potvrzuju, sundat plast jde celkem vpoho...

jo a pro blbce podobne jako ja, zarovka se vyjme tak, ze se tou patici otoci o 45 stupnu...po 5 minutach paceni jsem na to nakonec taky prisel :)

prikladam fota kde jsou videt mista kde to drzi a je tam potreba trochu zapacit

post-59733-0-04585000-1329917399_thumb.j

post-59733-0-98668600-1329917507_thumb.j

Editováno: , autor: smrczech

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...