Scanman Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Jak vyměnit žárovku v zrcátku na straně řidiče? Jde o světlo, které při odemknutí osvětluje prostor pod zrcátkem / místo k vystupování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 koupit celej spodek zrcátka a vyměnit cca 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scanman Vloženo 26. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 To se mi nějak nezdá, že by kvůli jedné žárovce bylo třeba investovat 500kč :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 No jo je to tak jedině celej spodek, kupoval jsem ve skoda díly.cz okolo 600 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 je tam zarovka nebo ledky?, nezda se mi ze se musi kupovat cely spodek, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 (editace) Na osvětlení prostoru pro nohy je žárovka která se dá vyměnit.(žárovka W5W) Jinak pokud by tam byla dobrá a nebyla prasklá tak je problém v tištáku kde jsou i ledky na směrovky bude to tam zoxidovaný pak je třeba vyměnit celý spodní díl zrcátka. Mrkni zda není nějaká chyba v jednotce občas se mi tam taky ukázala a po výměně to nesvítilo a až když se smázla chyba tak to fungovalo. No a tady je foto po neůspěšném pokusu rozchodit zoxidovaný tišták s diodama na směrovky ale je od tamtud vyvedeno to osvětlení prostoru pro nohy. Editováno: 26. Červen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Jasně žárovka na osvětlení nástupního prostoru vyměnit jde, blbě jsem to přečetl omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Nicméně jak na to: a) vyloupnout opatrně sklo zrcátka za ním odmontovat šroubky a oddělat deklík zrcátka (ten nabarvaený) c) vamontovat komplet světýlko, otočit paticí vyměnit žárovkua zpět Pozn: TO sklo se vyloupává pěkně debilně a občas to prde, pokud máš samozatmavovací nechal bych to podělat servis. Jsou pojištěný a stojí to skoro 5000,-Kč nový to sklo, ale pokud jsi šikulka (já na mechaniku ne) tak to vyloupneš sám ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 Vyloupávání skla je velkej risk .Lepší je sundat ten lakovanej plast jde to celkem snadno za pomoci trošky násilí.Neboj se je dost houževnatej tak ti neprasknea v případě poškození není tak drahej jak to sklo.Dělal jsem to hodněkrát a vždy naprosto bez poškození výměna na dvě minutky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 (editace) Vyloupávání skla je velkej risk .Lepší je sundat ten lakovanej plast jde to celkem snadno za pomoci trošky násilí.Neboj se je dost houževnatej tak ti neprasknea v případě poškození není tak drahej jak to sklo.Dělal jsem to hodněkrát a vždy naprosto bez poškození výměna na dvě minutky. potvrzuju, sundat plast jde celkem vpoho... jo a pro blbce podobne jako ja, zarovka se vyjme tak, ze se tou patici otoci o 45 stupnu...po 5 minutach paceni jsem na to nakonec taky prisel prikladam fota kde jsou videt mista kde to drzi a je tam potreba trochu zapacit Editováno: 22. Únor 2012, autor: smrczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.