Publikováno Červen 26, 201015 r Jak vyměnit žárovku v zrcátku na straně řidiče? Jde o světlo, které při odemknutí osvětluje prostor pod zrcátkem / místo k vystupování.
Červen 26, 201015 r Autor To se mi nějak nezdá, že by kvůli jedné žárovce bylo třeba investovat 500kč :feve:
Červen 26, 201015 r Na osvětlení prostoru pro nohy je žárovka která se dá vyměnit.(žárovka W5W) Jinak pokud by tam byla dobrá a nebyla prasklá tak je problém v tištáku kde jsou i ledky na směrovky bude to tam zoxidovaný pak je třeba vyměnit celý spodní díl zrcátka. Mrkni zda není nějaká chyba v jednotce občas se mi tam taky ukázala a po výměně to nesvítilo a až když se smázla chyba tak to fungovalo. No a tady je foto po neůspěšném pokusu rozchodit zoxidovaný tišták s diodama na směrovky ale je od tamtud vyvedeno to osvětlení prostoru pro nohy. Upraveno Červen 26, 201015 r od acek
Červen 26, 201015 r Jasně žárovka na osvětlení nástupního prostoru vyměnit jde, blbě jsem to přečetl omlouvám se.
Červen 26, 201015 r Nicméně jak na to: a) vyloupnout opatrně sklo zrcátka za ním odmontovat šroubky a oddělat deklík zrcátka (ten nabarvaený) c) vamontovat komplet světýlko, otočit paticí vyměnit žárovkua zpět Pozn: TO sklo se vyloupává pěkně debilně a občas to prde, pokud máš samozatmavovací nechal bych to podělat servis. Jsou pojištěný a stojí to skoro 5000,-Kč nový to sklo, ale pokud jsi šikulka (já na mechaniku ne) tak to vyloupneš sám ;-)
Červen 27, 201015 r Vyloupávání skla je velkej risk .Lepší je sundat ten lakovanej plast jde to celkem snadno za pomoci trošky násilí.Neboj se je dost houževnatej tak ti neprasknea v případě poškození není tak drahej jak to sklo.Dělal jsem to hodněkrát a vždy naprosto bez poškození výměna na dvě minutky.
Únor 22, 201213 r Vyloupávání skla je velkej risk .Lepší je sundat ten lakovanej plast jde to celkem snadno za pomoci trošky násilí.Neboj se je dost houževnatej tak ti neprasknea v případě poškození není tak drahej jak to sklo.Dělal jsem to hodněkrát a vždy naprosto bez poškození výměna na dvě minutky. potvrzuju, sundat plast jde celkem vpoho... jo a pro blbce podobne jako ja, zarovka se vyjme tak, ze se tou patici otoci o 45 stupnu...po 5 minutach paceni jsem na to nakonec taky prisel prikladam fota kde jsou videt mista kde to drzi a je tam potreba trochu zapacit Upraveno Únor 22, 201213 r od smrczech
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.