Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak dnes jsem ve 34°C nastartoval auto a oba ventilátory se roztočily,auto stálo od včerejška a teplota na klimatroniku nastavená na 22°C,tak to je můj poznatek.Doporučil bych pohlídat i ten druhej jestli vůbec funguje dokud bude alespoň jeden běhat tak ti to zatím bude chladit.Až odejde bude ti na volnoběh klima vypínat.

Vloženo

jj, klima funguje v pohodě, fouká ledově během několika vteřin...

jo a chladí hned po nastartování na volnoběh. Zapnu klíček, na klimatroniku svítí jen "auto", po nastartování se postupně nasvítí diody na ventilátoru a začne foukat.

Kdybych náhodou neotevřel kapotu a neviděl, že se točí jen jedna vrtule tak bych

nic neřešil, snad někdo napíše jestli se mají točit obě nebo jedna stačí.

Měl jsem podobnej problém:Různé diagnostiky nic neukázaly.

Sundal jsem ventilátor, rozdělal motorek, uvolnil a promazal zaseklý uhlík

čas cca 1 ho přemýšlení a 20min práce.

Pozor na ostré hrany chladičů

• o 9 měsíců později...
Vloženo

To je normální, děje se to u každého auta. Když je klima v poloze OFF, tak pouze neběží ventilátor, nejde klimakompresor, ale přívod vzduchu není uzavřený a při vysokých rychlostech se vzduch tlakem dostane i dovnitř. Když bys dal klimu na OFF a ještě k tomu zapnul vnitřní cirkulaci, tak ani při 200km/h dovnitř žádný vzduch nepůjde.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, mam poloklimu a problem je ten, ze nez zacne chladit, tak to dost dlouho trva...5-10min nez se dostane na nejvyzsi vykon) Studeny vzduch jde ale predevsim od SPOLUJEZDCOVY strany. Z ostatnich mrizek sice jde studenejsi vzduch, ale ne zdaleka tak studeny, jako od spolujezdce. Nevite cim to?? Hadam, ze vyparnik je k spolujezdci nejblize a proto jde nejprv tam a az pote....Diky moc

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...