lukkášek Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Ahoj, potřebovAL BYCH PORADIT JAK DOSTANU DO FELICIE NOVOU KRABIČKU Z DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM A ALARMEM, MÁM CENTRÁL ALE NEVÍM JAK SE K NĚMU DOSTAT A VYMĚNIT, dÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damian_cz Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 (editace) Sorry, odeslalo se mi to několikrát.....může ty opakující se příspěvky někdo smáznout prosím? Díky moc a omlouvám se... Editováno: 28. Červen 2010, autor: damian_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damian_cz Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Ahoj, potřebovAL BYCH PORADIT JAK DOSTANU DO FELICIE NOVOU KRABIČKU Z DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM A ALARMEM, MÁM CENTRÁL ALE NEVÍM JAK SE K NĚMU DOSTAT A VYMĚNIT, dÍKY Centrál budeš mít pravděpodobně pod přístrojovkou. Vyndej budíky a bývá vpravo vedle výztuhy pro řídící tyč. Pokud ne, zbývá ještě prostor kolem pojistek, nebo někde nad pedály. Zavři se v autě, párkrát si odemkni a zamkni.....a poslouchej odkud cvaká krabička. Pozor, pokud máš alarm s pohybovým nebo mikrovlnným čidlem, asi ti to spustí alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damian_cz Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 (editace) smazat prosím... Editováno: 28. Červen 2010, autor: damian_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damian_cz Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 (editace) smazat prosím....chyba.... Editováno: 28. Červen 2010, autor: damian_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichaelS Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Ahoj, potřebovAL BYCH PORADIT JAK DOSTANU DO FELICIE NOVOU KRABIČKU Z DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM A ALARMEM, MÁM CENTRÁL ALE NEVÍM JAK SE K NĚMU DOSTAT A VYMĚNIT, dÍKY Nevím z jákeho roku máš Felicii, ale já mam centrál + alarm u baterky (12/1995). Jednotka má asi 15x15 cm a nálepku "Kompaktní centrála", zkus mrknout i tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.