Publikováno Červen 28, 201015 r Ahoj, potřebovAL BYCH PORADIT JAK DOSTANU DO FELICIE NOVOU KRABIČKU Z DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM A ALARMEM, MÁM CENTRÁL ALE NEVÍM JAK SE K NĚMU DOSTAT A VYMĚNIT, dÍKY
Červen 28, 201015 r Sorry, odeslalo se mi to několikrát.....může ty opakující se příspěvky někdo smáznout prosím? Díky moc a omlouvám se... Upraveno Červen 28, 201015 r od damian_cz
Červen 28, 201015 r Ahoj, potřebovAL BYCH PORADIT JAK DOSTANU DO FELICIE NOVOU KRABIČKU Z DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM A ALARMEM, MÁM CENTRÁL ALE NEVÍM JAK SE K NĚMU DOSTAT A VYMĚNIT, dÍKY Centrál budeš mít pravděpodobně pod přístrojovkou. Vyndej budíky a bývá vpravo vedle výztuhy pro řídící tyč. Pokud ne, zbývá ještě prostor kolem pojistek, nebo někde nad pedály. Zavři se v autě, párkrát si odemkni a zamkni.....a poslouchej odkud cvaká krabička. Pozor, pokud máš alarm s pohybovým nebo mikrovlnným čidlem, asi ti to spustí alarm.
Listopad 14, 201014 r Ahoj, potřebovAL BYCH PORADIT JAK DOSTANU DO FELICIE NOVOU KRABIČKU Z DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM A ALARMEM, MÁM CENTRÁL ALE NEVÍM JAK SE K NĚMU DOSTAT A VYMĚNIT, dÍKY Nevím z jákeho roku máš Felicii, ale já mam centrál + alarm u baterky (12/1995). Jednotka má asi 15x15 cm a nálepku "Kompaktní centrála", zkus mrknout i tam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.